Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Занурюємося:
найкращі відкриті басейни
Де вдома плавати добре

Два місяці літа вже пролетіли, а чілл-аут біля басейну так і не влився у ваші плани? Нічого, ми не дозволимо вам вийти сухими з води! The Great Times відібрав найкращі відкриті басейни України та дізнався актуальні ціни, щоб було з чого обирати.

ВДНГ / Пірс 39
1
Коли на ВДНГ відкрився відкритий басейн «Пірс 39», тисячі людей зітхнули з полегшенням. Ну а що, 25 метрів чистої прозорої води недалеко від метро – це ж як курорт, до якого рукою подати.
2
Тут тобі і пляжний волейбол, і м’які шезлонги, і парасольки, і музичка, і фудкорт з прохолодним пивом. Вода у басейні проходить різні ступені очищення, а також оснащена підігрівом. Незалежно від погоди за бортом, температура води на Пірсі 39 має 28 градусів.
3
Додатковий бонус – коли на ВДНГ проходять концерти, басейн задіюють як локацію, тож вечірки на пірсі та танці у воді ще чекають на нас!

Де?
Київ, Проспект Академіка Глушкова, 1
Дізнатися більше
4
Скільки?
По буднях вранці з 7:00 до 11:00 – 50 грн за годину. Після 11:00 по буднях і весь день на вихідних – 1,5 години для дорослих 100 грн, 3 години для дорослих – 125 грн, весь день до 21:00 – 150 грн. для дорослих. По буднях після 11:00 для студентів – 75 грн на годину, 90 грн за 3 години і 100 грн
Sky Family Park
6
Це як all inclusive, тільки на міський манер. Мабуть, немає такого пляжного задоволення, яке б ви не спробували у Sky Family Park.
7
Для чого?
По-перше, басейн. Великий, найбільший відкритий басейн в Україні у 1500 квадратних метрів зі стабільною температурою води у 27 градусів.
По-друге, медитативні хвилі Дніпра з теплим м'яким пісочком.
По-третє, само собою зрозуміло, навіс та 200 шезлонгів.
8
Поруч парк атракціонів, бар, фудкорт, батут, спортивні заняття та майстер-класи. Можна слухати музику не виходячи з басейну, адже Sky Family Park започаткував чудову традицію влаштовувати вечірки.
9
Скільки?
По буднях – 50 грн для дорослих.
Шезлонги по буднях – додатково 50 грн, у вихідні – 100 грн.
Шезлонги в центрі басейну – 200 грн.

Де?
Київ, Проспект Генерала Ватутіна 2-Т
Дізнатися більше
City Beach Club
11
Київ, звичайно, не Сінгапур, але й ви не азіатський мільйонер. Та не засмучуйтеся, знайдеться і для нас захоплюючий дах з парочкою басейнів.
12
Не знаємо, кому прийшла в голову ідея розмістити пляж на даху парковки Ocean Plaza, але це ‒ геніально.
13
Багато вільного простору, приголомшлива панорама, 2 басейни, 3 бари, ресторан та величезна сцена ‒ і все це у серці столиці.

Де?
Київ, Вул. Антоновича (Горького), 176
Дізнатися більше
14
Скільки?
Шезлонг – 150 гривень з понеділка по п'ятницю, 250 грн – на вихідних.

Ліжка – 500 і 900 грн відповідно, ліжка "Майамі" – 600 і 1000 грн.
У вартість входять рушник. Варіант відпочинку без шезлонга або ліжка можливий, але в цьому випадку потрібно сплатити депозит в розмірі 100-200 гривень (будні і вихідні). Ці гроші можна буде витратити на території закладу.
Arizona Club
16
Філіал Арізони з басейном та баром відтепер у Харкові. Звучить, як синопсис до фільму Кустуріци «Arizona Dream-2».
17
Але ні, це не вигадка, а правда чистої води. Arizona Club дійсно знаходиться в Харкові, там справді є басейн завбільшки 300 квадратів і, звичайно ж, бар. Особливістю бару полягає у тому, що барна стійка нараховує 25 метрів. Здається нам, ще герої фільму «Arizona Dream» могли про таке тільки мріяти (як і про всі інші особливості клубу).
18
Для поціновувачів усамітнення передбачена VIP-зона з джакузі та Олексіївське водосховище, де можна романтично сховатися від метушні.
19
Скільки?
Будні – 100 грн.
Вихідні – 140 грн.

Де?
Харків,
вул. Совхозна, 3
Дізнатися більше
Kavalier Beach Club
21
Клубний пляж створено в кращих традиціях іспанських курортів: бездоганний як для спокійного сімейного дозвілля, так і для лаунж-вечірок у колі друзів.
22
До того ж, комплекс знаходиться в особливій місцевості – в зеленій зоні історичної частини міста з панорамним видом на Львів.
24
Що на вас чекає? Розкішний відкритий басейн з підігрівом, поруч, як і має бути – шезлонги, бунгало, душ. Щоп’ятниці проходить розважальна програма: фестиваль традиційної американської страви «Chilli con carne», приготування паельї на двохметровій паельєрі, шоу з приготування американських крилець Buffalo та багато інших кулінарних подій.
23
Скільки?
Будні – 150 грн
Bихідні – 200 грн

Де?
Львів,
вул. Старознесенська, 70
Дізнатися більше