Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header

Наші на Tomorrowland:
як це було

грандіозний врив у майбутнє

Цього року легендарний бренд BUD допоміг вирушити у подорож часом та влаштувати чотириденний врив на грандіозному фестивалі майбутнього Tomorrowland, втіливши мрію переможців, які просто взяли участь у конкурсі #ЛюдиTomorrowland та створили свою команду, ставши трішки ближче до мрії. Те, що відбулося потім, досі здається їм прекрасним сном, абсолютною ейфорією.

#ЛЮДИTomorrowland. Як мрії стають реальністю

1
1
1
1

Це – реальна історія. Вона трапилася з четвіркою людей, які ще кілька місяців тому навіть і не підозрювали, що опиняться у майбутньому.


Знаєте, найкращі речі стаються несподівано і часто тоді, коли ви менш за все у них вірите. Аня Перкова, Вова Грицуна, Олена Самбур та Сергій Карпюк зовсім не планували подорож на найгучніший в Європі фестиваль електронної музики Tomorrowland. Не планували, але використали шанс, який їм надав BUD разом з відомим тусовщиком Артемом Травкіним, головним редактором Playboy Владом Іваненко, блогером КрусКрусом та епатажним майстром тролінгу Олексієм Дурнєвим.


Власне, ці люди й обрали команду переможців з-поміж десятків іншим команд #ЛюдиTomorrowland.

Приїхали. Tomorrowland

1
1
1
1

Tomorrowland – це грандіозний фестиваль електронної денс-музики, що занурює нас у феєричну атмосферу майбутнього.


Щороку, рівно чотири дні, бельгійське містечко Бум звучить ритмами електронної денс-музики. Мерехтить світлодіодними міріадами променів. Вражає феєричними шоу. Захоплює, надихає, збурює фантазію.


Line Up фестивалю просто шикарний. Tiësto, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Oliver Heldens, Eric Prydz, Steve Aoki.


Лише уявіть масштаби: на Tomorrowland працювало 16 сцен. Сцена у наметовому містечку DreamVille, головна сцена з TOP-DJs, яка виглядала, наче ціле місто віртуозів електронної музики влаштувалося на велетенських деревах, сцена на озері з Драконом, який розправив крила над маленьким півостровом, сцена- бібліотека із зібранням світових казок та інші унікальні сцени. Усе це на власні очі бачили та на власні вуха чули переможці #ЛюдиTomorrowland.


Tomorrowland – це маленьке життя. Прожити його якнайкраще – дуже легко, адже для цього існує Dreamville. Заплющте очі й уявіть своє ідеальне житло на фестивалі. Наметове містечко десь на галявині лісу, але з усіма можливими зручностями: електрика, тераса, салони, магазини, перукарні, торговці сувенірами, бари. Але достатньо відійти лише на крок – і ви залишаєтесь наодинці під безмежним зоряним небом. Дивовижно!


До зустрічі в майбутньому

1
1
1
1

Під зоряним небом, до речі, легко закохатися. Саме для таких щасливих випадків на території фестивалю працював Храм Кохання, до якого запрошували гарненькі монахині. Служителі храму облаштували святиню окремими кімнатами, засобами гігієни, ліжком і теплим душем.


На цьому романтика Tomorrowland не закінчувалася. Всі охочі могли намилуватися просторами Бельгії, відвідавши найвище в Європі оглядове колесо. Його висота сягала 60 метрів. Вигляд з верхньої точки захоплював дивовижними заходами сонця на фоні казкових декорацій фестивалю Tomorrowland.


Ось з гелікоптерів летять пелюстки троянд, а ЛюдиTomorrowland під гучні біти та нестримні вібрації підіймають пляшку BUD та загадують бажання «неодмінно сюди повернутися».


І знаєте що? На їхньому місці можете опинитися і ви! Стежте за новинами на The Great Times!