Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times грудень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Слухай сюди:
новорічний плейлист
Кавер-версії традиційних новорічних пісень

На Новий Рік є дві проблеми: заливна риба і «Блакитний вогник». Як вирішити першу, вигадуйте самі, а що робити з другою, ми вже придумали. Щоб ваша новорічна паті не перетворилася на саундтрек до «Пісня року 1999», ми представляємо альтернативний новорічний плейлист з кавер-версіями на легендарні різдвяні композиції.


Al Di Meola – Carol of the Bells
1

Щедрик повністю виправдовує свою назву. Настільки щедра мелодія, що партитури вистачило і на США, і на Ірландію, і на Канаду. Люди різних країн впевнені, що Carol of the Bells – це їхня національна пісня. Ну і нехай! Щедрик у джаз-інтерпретації від американського ф’южн-гітариста Ел Ді Меола зачарував нас своєю глибиною та виразністю. Леонтович би зацінив!

VA – We Wish You A Merry Xmas
2

З Новим Роком! Навіть не так. З Новим Хард-роком! We wish you a Merry Christmas у виконанні вокаліста з Talisman, гітариста KISS, бас-гітариста The Cult та барабанщика з KORN перетворюється на We wish you a Metal Xmas.

Sufjan Stevens – O Come, O Come Emmanuel
3

Католицький гімн «Прийди, прийди Еммануїл» в оригінальній трактовці зірки американської інді-фолк-сцени Суф’яна Стівенсона. Проникливий вокал, милозвучність та фірмове інді-аранжування – на місці Еммануїла ми б прийшли. Пісня входить до бокс-сету Songs for Christmas, який складається з п'яти альбомів музиканта, об'єднаних спільною темою Різдва.

Bob Dylan – Must Be Santa
4

Боб Ділан завжди умів дивувати. І не лише багаточисленними преміями (Нобелівська, Пулітцерівська, Греммі, Оскар, Золотий глобус – ага!). Ще у 2009 році рок-бард представив оригінальну версію німецької застільної пісні у темпі відчайдушної польки. І все би ОК, але Боб Ділан увійшов в кураж і разом з іменами оленів Санта-Клауса назвав прізвища американських президентів. Мав бути Санта, а став Буш – такі справи. Гроші, виручені від продажів альбому, музикант віддав на благодійність.

Blink-182 – I Won't Be Home For Christmas
5

Панк-відповідь на пісню Please Come Home for Christmas – I Won’t be Home for Christmas. Коротко, ясно і чесно. Чому? Ось це вже цікаво. Детальне пояснення з чорним гумором від Blink-182 – по ходу трека.
P.S. Не рекомендуємо вмикати цей трек батькам, які чекають вас вдома на свята.

Slipknot – Merry Christmas
6

Корі Тейлор, він і на Різдво Корі Тейлор. Тому Merry Christmas від Slipknot — дуже важка кавер-версія з нецензурною лексикою. Проте вона має і свої плюси: якщо ваша паті несподівано згасла – вмикайте трек на повну гучність, і всі прокинуться!

Bon Jovi – Blue Christmas
7

Хто тільки не виконував Blue Christmas? І король рок-н-ролу Елвіс Преслі, і The Beach Boys, і Селін Діон. Але Бон Джові не просто переспівав хіт у своїй манері, він представив його у Білому Домі. У другий міленіум, а це велика відповідальність.

U2 – Baby, please come home
8

Іронія долі – це не про новорічний фільм, це про пісню Baby, please come home. Композиція була випущена в світ у той самий день, коли убили президента Джона Кеннеді. Святковий настрій в країні було, м'яко кажучи, зіпсовано, тому люди не дуже зацікавилися новою піснею. Потенційний хіт так би і залишався без уваги, якби не U2, які багато років потому записали свою кавер-версію. Разом із Дарлін Лав на бек-вокалі, яка була першою виконавицею Baby, please come home.

MUSE – Uprising (Christmas remix)
1

Все-таки без блакитного вогника не обійшлося. І знаєте що – блакитний вогник від BBC мало чим відрізняється від нашого. Дивіться самі!

30 seconds to mars - Santa Claus through the backdoor
1

Рок, яким він має бути, для року, що обов’язково пройде драйвово. Рекомендуємо зустріти 2017 рік під Джареда Лето, і наступні 12 місяців відбудуться гучно і епічно. Агресивний ритм особливо лоскотно звучить в унісон з різдвяними дзвониками – 30 seconds to Mars, ви просто космос!