Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times листопад 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Подивіться праворуч:
незнайомі екскурсії по знайомому Києву
Про те, що не знають навіть кияни

Осінь – зовсім не привід законсервуватися вдома. Пропонуємо тепло одягнутися та вирушити на екскурсію Києвом, щоб побачити зворотний бік столиці. Що ховається за урочистими фасадами та куполами, де прохід у секретні дворики та як потрапити на прийом у фамільний маєток. Відповіді шукайте нижче, ми дізналися!


“Интересный Киев”

Навіть коли прожив в Києві усе життя, все одно знайдуться вулочки, якими не гуляв; історії, яких не чув; та місця, де не чекінився. “Интересный Киев”, який ми всі знаємо за інсайдерськими новинами у Facebook, проводить дуже «інтєресні» екскурсії з авторськими маршрутами та неймовірними історіями.


“Интересный Киев” першим зрозумів, що мешканці Києва зовсім не знають своє місто або його зворотну сторону, і проклав силу-силенну маршрутів із цікавими гідами. Тут є як екскурсії однієї вулиці, так і екскурсії районом; відвідування пам’яток архітектури та піші прогулянки; оглядові по місту та входи у секретні дворики; екскурсії на лівому березі та у передмісті; трамвайні, велосипедні, кінні та навіть прогулянки на повітряній кулі; екскурсії імені однієї людини чи тематичні маршрути; дахи, маєтки, музеї, мости, острова, некрополі, під’їзди – усе, що тільки можна вигадати. А щоб у цьому розмаїтті не згубитися, на сайті є кнопка «Найближчі екскурсії» з календарем.


Вибір редакції


Задвірки Хрещатику – які секретні дворики, пам’ятки та події ховаються за фасадами Хрещатику.


Екскурсія на вул. Банкову, Будинок з Химерами та Будинок Невтішної вдови – безкоштовна екскурсія, яка відкриває усі двері.


Гуляй-Київ – нічна екскурсія злачними місцями старого Києва.


Містичний Поділ – тут і шабаш відьом, і Булгаков зі своїми історіями, і місця сили.


Таємниця Замку Політеха – є можливість зустріти привида чи, принаймні, скаженого професора. Студентам на замітку!


Більше інформації:


https://www.interesniy.kiev.ua

1

Середня ціна:


100 грн за людину

“Секретный дворик”

Спочатку “Секретный дворик” був однойменним блогом Юлі Бевзенко. Вона показувала невідомі місця, розповідала неймовірні історії і здавала паролі та явки цікавих локацій. З часом паблік набрав популярність і переріс у цілий сайт з прогулянками, а Юля – у цілого менеджера Києва (так скромно дівчина себе називає).


Андеграундні місця, секретні дворики, арт-сквоти, короткі шляхи, мурали – Юля прокладає унікальні маршрути, які говорять самі за себе. Можна замовити індивідуальні прогулянки «усі свої» – ти і друзі наодинці з містом.


Вибір редакції


Київські дворики – хто би міг подумати, що вони є там, де вони є.


Крута прогулянка – для тих, хто хоче все й одразу. 6 крутих годин.


Маленький Київ – пелікани, арт-сквот, доходні будинки.


Великий Київ – мурали, невідомі факти, концептуальні магазини.


Більше інформації:


http://www.sekretniydvorik.kiev.ua

1

Середня ціна:


550 грн за екскурсію.

Їздець

Їздець – це більше, ніж просто екскурсійне бюро. Це – путівник Києвом та Україною, який прокладають сучасні художники, письменники, культурологи, журналісти та урбаністи, які за сумісництвом є гідами.


Їздець – культурна ініціатива, спрямована на розвиток і популяризацію культурного туризму в Україні. Проект працює у двох напрямках. Перший напрям – організація екскурсій і турів вихідного дня цікавими літературними та мистецькими локаціями Із залученням топових українських письменників, художників, критиків, дослідників та менеджерів культурних проектів. Другий напрям – робота над створенням літературного путівника Україною, що розповідає про цікаві й маловідомі локації країни очима письменників.


Серед екскурсоводів – Тарас Прохасько, Олег Коцарев, Вано Крюґер та інші з літературно-культурної тусовки. Їздець проводить екскурсії зовсім під іншим кутом: наприклад, пропонує поглянути на мурали як на негатив в історичному місті; популяризує непопулярні мікрорайони; влаштовує прогулянки слідами поетів та художників з поетами та художниками сучасності.


Вибір редакції


Під знаком Авангарду: прогулянка з Олегом Коцаревим – вулиці і будинки, де жили й творили поети-експериментатори 1910-1930-х років.


аМуральна екскурсія – мурали – це добре чи погано – спробуємо зрозуміти, оглянувши об’єкти публічного мистецтва між Золотими воротами і Львівською площею.


Від Зерова до Бейліса: прогулянка Лук’янівським цвинтарем – у гості до художників Пимоненка й Мурашка; історія про те, куди подівся і де опинився пам’ятник із могили художника Орловського, скандальна справа Бейліса і подробиці Куренівської трагедії.


«Місто з химерами Городецького» – прогулянка по місцях архітектора Городецького.


Від базару до храму. Книжкові секрети Контрактової – літературна прогулянка.


Більше інформації:


https://www.facebook.com/yizdetz

1

Середня ціна:


100 грн