Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times листопад 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Хоум паті: 5 страв
із пивом до пива
коли BUD – коронний інгредієнт

Чим вразити друзів, які вже бачили все?! Влаштуйте їм пивну паті, де BUD буде не лише головним дрінком, а й коронним інгредієнтом у меню. Ми ділимося рецептами снеків та основних страв, які приготовані на пиві, для пива і під пиво.


Перше правило вдалої вечірки – пива повинно бути більше, ніж багато. Щоб вистачило на перше, друге, снеки і власне, «пальне» для запальної паті. Якщо BUD є із запасом, то можна приступати до приготування страв із хмільною гірчинкою.

Пивний суп з імбиром

Чехи запевняють, що ще не бачили людину, яка б лишила на дні тарілки бодай одну ложку цього супу. Чому? Тому що істина не на дні келиха, вона у кожній краплі пивного супу з імбиром. А ще чеський суп чудово зігріває, і градус розваг зростає, і настрій піднімається – суцільні плюси!


2
Кориця – 5г

3
Імбир – 1 чайна ложка


3
BUD – 800 мл


3
Вершки – 250 мл


2
Вершкове масло – 100 г

3
Тмин – за смаком


3
Борошно – 100 г


3
Мускатний горіх – 5 г


2
Сіль – за смаком

3
Лимон – 1 шт


3
Перець чорний мелений


Як готувати?

Розпускаємо в каструлі вершкове масло і додаємо до нього борошно, прогріваємо 5 хвилин, постійно перемішуючи. Заливаємо в каструлю 800 мл пива, доводимо до кипіння, додаємо дрібку мускатного горіха, кориці, 1 чайну ложку імбиру, перець і сіль, варимо на слабкому вогні 20 хвилин, помішуючи. Потім пиво розбавляємо вершками і прогріваємо ще 5 хвилин.


У готовий суп додаємо дрібку тмину і імбиру, прикрашаємо часточками лимона. Подаємо до столу разом з пшеничним теплим хлібом та келихом BUD. Інстаграмимо коронну страву та насолоджуємося.

Кільця кальмарів у клярі

Яка ідеальна закуска до пива? Така, яку можна їсти руками. Яку потрібно вмочати в соус. І яка приготована на пиві. Хіба потрібні інші причини, щоб вважати кальмари в клярі найкращим снеком? Тільки те, що можна подивитися на світ через кільця кальмарів і зробити з того норм кадр.


2
Кальмари – за смаком

3
Борошно – 200 мл


3
BUD – 200 мл


3
Яєчні білки – 2 шт


3
Рослинна олія – 0,5 столової ложки


3
Сіль – за смаком


Як готувати?

Кальмарів чистимо, видаляємо щупальця, якщо вони є, і обережно зчищаємо тонку рожеву шкірку. Доводимо до кипіння підсолену воду в каструлі і кладемо в неї очищені капюшони кальмарів. Відварюємо не довше 3–5 хвилин, щоб вони не стали гумовими. Зливаємо воду, охолоджуємо кальмари і нарізаємо кільцями.


Збиваємо білки міксером до міцної піни. Борошно перемішуємо з пивом, солимо і додаємо рослинне масло. Потім обережно вводимо збиті білки і все перемішуємо. Краще, якщо кляр буде густішим, щоб кільця отримали форму бубликів. У глибокій сковороді сильно розігріваємо олію для фритюру до появи диму. Масла повинно бути багато, щоб кільця в ньому тонули.


Вмочуємо кальмара в кляр і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Готові кільця виймаємо і складаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.


Подаємо з улюбленим соусом як закуску до BUD. Пригощаємо друзів.

Пивні млинці

Якщо додати у борошно BUD, то перший млинець ніколи не буде комом. Як і другий чи тридцять сьомий. Ось такий кулінарний лайфхак, не дякуйте.


2
Сіль за смаком

3
Вершкове масло – 1 столова ложка


3
BUD – 500 мл


3
Цукор – 1 чайна ложка


2
Борошно – 300 гр

3
Яйця – 2 шт


Як готувати?

Пиво наливаємо в глибоку посудину, додаємо трохи цукру та солі. Яйця збиваємо і перемішуємо з пивом. Борошно просіваємо через сито і поступово додаємо в пивну масу. Ще раз збиваємо і залишаємо на 5-7 хвилин. Чавунну пательню ставимо на плиту і розігріваємо на сильному вогні.


Потім зменшуємо вогонь і випікаємо млинці. Щоб млинці не прилипали до пательні, її спочатку треба сильно розжарити і потім змастити вершковим маслом. Щоб кожен раз не змащувати пательню, можна покласти заздалегідь топлене вершкове масло в тісто.


Випікаємо тонкі млинці, обсмажуємо кожну сторону півтори-дві хвилини, поки млинці не стануть золотистими. Запиваємо пивом та насолоджуємося життям.


Подаємо з улюбленим соусом як закуску до BUD. Пригощаємо друзів.

Свиняча рулька в пиві

М’яса і пива – ось чого вимагають гості. Здивуйте їх м’ясом в пиві, після якого будуть і видовища, і прохання добавки, і багато компліментів шеф-кухарю. Але на приготування головної страви заплануйте мінімум два дні.


2
Рулька свиняча – 1 шт

3
Мед – 1,5 столової ложки


3
BUD – 1 л


3
Сіль – за смаком


Як готувати?

Рульку добре миємо й чистимо, якщо потрібно. Натираємо рульку сіллю і заливаємо пивом так, щоб воно повністю покрило м’ясо. Ставимо каструлю в холодильник мінімум на добу, максимум – на дві.


Через день дістаємо рульку та ставимо варитися в нашому маринаді з пива. Доводимо до кипіння, знімаємо піну і тримаємо рульку в пиві на самому слабкому вогні 3–4 години до м'якості. На цьому етапі можна ще трохи досолити. Потім даємо рульці охолонути в каструлі – так вона ще краще просочиться.


Дістаємо рульку з маринаду і викладаємо у форму для запікання. Поливаємо медом і ставимо в духовку при 200°С на 20-30 хвилин.


За 20 хвилин рулька в пиві вже готова! Cheers!

Сирно-пивні грінки

Пивні грінки настільки хмільні й ароматні, що люди часто їх плутають з BUD, кажуть тости, чокаються…


2
Яєчні жовтки – 1 шт

3
Твердий сир – 300 г


3
BUD – 200 мл


3
Сіль за смаком


2
Хліб

3
Гірчиця – 3 чайні ложки


Як готувати?

Сир натираємо на крупній тертці, потім набираємо воду в невелику каструлю і ставимо на вогонь. Тертий сир викладаємо в меншу каструлю і ставимо цю каструлю поверх тієї, що вже стоїть на плиті. Сир постійно помішуємо і поступово вливаємо в каструлю з сиром пиво.


Потім збиваємо жовток і додаємо туди сіль, перець за смаком і гірчицю. Все це ретельно змішуємо і виливаємо в каструлю з сиром. Помішуємо до тих пір, поки не вийде однорідна маса.


З плити знімаємо каструлі і починаємо готувати тости. У тостері підсмажуємо хліб. Підсмажені скибочки хліба викладаємо на дощечку і намащуємо на кожну скибочку сирну масу. Духовку попередньо розігріваємо до 180°С і випікаємо тости з сирним кремом протягом 5-7 хвилин при 180°С.


Щойно грінки отримають золотисту скоринку, відразу ж виймаємо їх з духовки. Роздаємо друзям, кажемо тост за тости і чокаємося.