Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times листопад 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Забіги для тих,
хто не любить бігати
Біг не на витривалість, а заради фану

Тренд марафонів та напівмарафонів наздоганяє навіть тих, хто бігати не любить. Спеціально для людей, які прагнуть рухатися в ногу з часом, але не заганятися, ми склали рейтинг незвичайних українських марафонів. Ран фор Фан, ґайз!


Звичайно, найкращий забіг – це пробіжка до супермаркету за ящиком BUD. Але зі справжніми марафонами теж не все так погано. Трапляються забіги, які здатні підняти з дивану навіть запеклого ледаря. Евакуація зомбі, Забіг супергероїв, Рок-марафон, Electric Rave, Beer Run та інші костюмовані пробіжки давно стали нормою в США та Європі. Україна кілометр за кілометром переймає західні тенденції, і ось ми вже можемо представити 7 незвичайних марафонів, які більше для фану, ніж на витривалість. Погнали!

COLOR RUN
1

Що?


Color Run – це як свято Холі в Індії, тільки в Україні. На старті маршруту атлети отримують білу бавовняну футболку та 2 мішечки з крохмальними кольоровими бомбами. Зрозуміло, що далі починається найцікавіше. Учасники атакують один одного кольоровими фарбами, наносять колоритні удари та розмальовують сіру буденність у яскраві відтінки. Після ефектного старту атлети біжать 5 кілометрів, залишаючи на кожному сантиметрі треку барвисті сліди. Контролювати подолану дистанцію дуже легко. Пробігши новий кілометр, атлет потрапляє у хмарку фарби, щоразу нової. Більша дистанція – яскравіший вигляд, буде що заінстаграмити! Сплеск емоцій гарантуємо не лише бігунам, але і випадковим перехожим, які просто прогуляються слідами марафонців


Коли?


Українці вже замалювалися на двох Кольорових забігах. Перший – Color Run на Подолі 5-го червня, другий – Kyiv Color Run на Трухановому острові 14-го серпня. Чекаємо на наступний!


Навіщо?


Покидатися кольоровими бомбами та відчути себе на святі Холі в Індії.


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/KyivColorRun https://www.facebook.com/adidascolorrun

RUNUP!
1

Що?


Вертикальні марафони – це забіги не на довжину, а в висоту. Тут не потрібно досягнути фінішної смуги, тут треба взяти вершину. І бажано зробити це першим, не важливо – змагаєшся ти з суперником чи з самим собою. Тільки вгору, тільки хардкор!


Серед вертикальних забігів практикують підкорення гірськолижних схилів, взяття гелікоптерних майданчиків та біг сходами. Знаємо, знаємо, про що ти подумав. Іноді піднятися на третій поверх – це вже челендж, але ж треба знати, заради чого карабкатися. Якщо заради приголомшеної панорами, яка відкривається з ексклюзивного місця, то варто спробувати. Тим більше, організатори обіцяють цінні призи. 800 сходинок «Леонардо», кожна з яких наближує тебе до кращої версії тебе!


Коли?


10-го грудня, БЦ «Леонардо».


Навіщо?


Пробігтися слідами втікачів, побачити, як вони жили, подихати свіжим повітрям, дізнатися секретну інформацію та (можливо) секретні ходи, потрапити на казенний фуршет.


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/runuppers

ЙОЛЬ

Що?


Новорічний 21-кілометровий напівмарафон у костюмах на набережній Київського моря у Вишгороді.


Поки друзі бігають супермаркетами у пошуках лікарської ковбаси, зеленого горошку, солоного огірка та майонезу, ти можеш пробігти новорічний марафон ЙОЛЬ і довести собі, що ти не НУЛЬ. Ще й подарунки виграєш, які потім можна покласти під ялинку.


Коли?


25 грудня, Вишгород.


Навіщо?


Увірватися у Новий Рік на крутій швидкості та у яскравому костюмі. Як то кажуть, як старий рік добіжиш, так новий і пронесеться.


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/events/143085482773472

ПЕРЕГОНИ «ШАЛЕНІ ЛОСІ»
1

Що?


Парні перегони з перешкодами, у яких доведеться бігати, гребти, лізти, шукати чек-поінтс, кликати маму та їсти бутерброди разом зі своїм напарником. І все в дикому лісі! Протягом 6-ти годин.


Вір у чудеса, а то як лось! У даному випадку «чудеса» – це твоя вправність, швидкість, відважність, ну і трохи фарту у пошуках друга, який не наставить роги. Записуйтеся на тренування, якщо чогось не вмієте – досвідчені лосі вас навчать. Мозок і м’язи – наше все!


Коли?


5-го листопада, Пуща-Водиця.


Навіщо?


Перевірити себе і друга, поганяти у лісі


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/events/1747415582142442

ВТЕЧА З МЕЖИГІР’Я
1

Що?


Концептуальний забіг за мотивами «втікача номер один», тільки на менш короткі дистанції. Бігова траса Межигір’я – це 10 км мальовничого пейзажу, де за кожним поворотом може бути золотий батон або дещо в такому стилі. Дрес-код – тематичний, тому кого там тільки не зустрінеш.


Коли?


6-го листопада, Межигір’я.


Навіщо?


Пробігтися слідами втікачів, побачити, як вони жили, подихати свіжим повітрям, дізнатися секретну інформацію та (можливо) секретні ходи, потрапити на казенний фуршет.


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/events/1142020595831017

WIFE CARRYING
1

Що?


Забіг чоловіків з жінками на плечах. Іншими словами – легальний спосіб для дівчат вилізти на шию та звісити ноги. У той час, коли хлопці біжать 253-метрову дистанцію з перешкодами, дівчата розказують, куди бігти, що робити. Переможець перегонів отримує стільки пива, скільки важить дівчина на його плечах, усе справедливо!


Коли?


Забіг відбувся 23-го травня 2016 року на Оболонській набережній. Keep calm and carry on.


Навіщо?


Переконатися, що ти і твоя половинка – ідеальна пара; виграти запас пива.


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/Wife_carrying_in_Ukraine-1082988745048655

NIGHT RUN
1

Що?


Нічний забіг центральними вулицями Києва на 5 або 10 км під електронну музику діджеїв. Можна сказати, що навіть під світломузику, адже всі учасники бігають зі світловідбиваючими пристроями, а на старті та вздовж маршруту встановлені світлові елементи.


Маршрут пролягає вулицями: Еспланадна – Саксаганського – С. Петлюри – Жилянська – Шота Руставелі – Еспланадна. Фініш на Палаці Спорту під концерт Brunettes Shoot Blondes


Коли?


11 червня, пройшов «на ура».


Навіщо?


Замість нічного вриву на тусу.


Дізнатися більше


https://www.facebook.com/KyivNightRun