Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times жовтень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Інтернет-радіо
Не подобається? Зроби сам!

Слухати радіо в інтернеті зручно, просто й доступно. Підійміть руки ті, хто має поруч FM-радіоприймач? Отож. А смартфон з 3G чи ноутбук з Wi-Fi у тебе певно що знайдеться. Останні 10 років усі великі FM-радіостанції дублюють свої програми онлайн, але деякі можна почути лише в інтернет. І схоже на те, що незабаром саме вони запанують в нашому аудіо просторі

Радіо своїми руками / DIY інтернет-радіо
1

Можливо, це буде сюрпризом, але власну онлайн-радіостанцію може зробити будь-хто з доступом в інтернет та дозою здорового ентузіазму. Жодних державних ліцензій або заставного капіталу не вимагається, потрібно лише сплачувати ліцензійний збір за трансляції музики.


Орфей де Йонг, засновник амстердамського Red Light Radio :


На мою думку, для запуску власного радіо вельми вистачить двох людей, плюс потрібний технічний чарівник. Перші двоє будуть займатись абсолютно всім, від миття полів до створення програми, оновлення сайту, планування передач, і взагалі розвитком проекту. Зі свого досвіду можу сказати: ми з товаришем запустили радіо вдвох, робили все самі, і все було чудово. Зараз, правда, ми розширились — тепер у нас з’явились двоє помічників.


Та якщо створити власне радіо не входить до переліку твого списку «Встигнути до 40», The Great Times підготував для тебе 6 українських онлайн-радіостанцій, яким приємно довірити свої вуха.


Топ-6 українських онлайн-радіо
2

Станція позиціонує себе, як перше вітчизняне радіо, за яке не соромно — і це на 100% відбиває її сутність. На радіо ПЮРЕ вимогливий слухач з багатим культурним багажем не лише втамує спрагу свіжої легкої музики, якої ніц в FM-ефірі, але й отримає їжу для розуму та мікси для розширення горизонтів.


Хвилі ПЮРЕ можуть похвалитися унікальним музикальним репертуаром від ейсід-джазу та соул до соул та електро та «найякіснішим сигналом в Україні».


Слухай ПЮРЕ через браузер або агрегатор радіостанцій TuneIn.


3

Не перша українська радіостанція на просторах інтернету, але, без сумніву, найамбіційніша. За рік після запуску у лютому 2014 року станція вже мала аудиторію 400 тисяч слухачів, отримала титул «кращий стартап» та посіла сьоме місце серед найбільш популярних радіостанцій світу на сервісі Mixcloud. Ідея «розумного радіо для культурноі аудиторії з запитами, вищими за середні» знайшла резонанс також серед музикальних критиків: до створення радіоконтенту долучились, серед інших, Алексій Коган, Влад Фісун, Володимир Сиваш, Василіса Фролова. Результат: щотижня станція реалізує біля 40 авторських програм, і здебільшого — на волонтерських основах. «Аристократи» доступні для прослуховування у браузері, через мобільні додатки iTunes, TuneIn.



4

Некомерційний проект, створений у 2011 році українськими діджеями для діджеїв та прихильників якісної електронної музики. Увечері та вночі на DJs Radio бал правлять резиденти станції з власними сетами.


Та головна фішка DJs Radio в тому, що воно дозволяє кожному абсолютно безкоштовно вийти в ефір зі своїм міксом чи композицією. Хочеш бути почутим аудиторією радіо DJs Radio та потрапити на радари клубних арт-директорів? Все просто: підготуй мікс на 55-60 хвилин та надішли по e-mail з позначкою «Гостьовий марафон».


Якщо матеріал грамотно скомпільований та не містить російськомовних треків, він майже гарантовано опиниться в ефірі.

2

Перші позивні Black Sunday пролунали в ефірі у 2012 році — і з цього часу станція не транслює нічого, окрім справжнього, нерозбавленого, олдскульного хіп-хопу, джаз-хопу, фанку, а також передач на тематику жанру та «за життя».


Цей нішевий проект зі Львова створений ентузіастом жанру на ім’я Лютий, який не міг знайти гідної музики в FM-просторі та створив своє радіо сам.


Станція працює на громадських засадах — кожен може сказати «респект» організаторам у фінансовому вигляді. Респект!


2

Цікавий мультимедійний проект з Івано-Франківську, інтегрований у простір громадського ресторану Urban Space 100. Прозора студія дозволяє гостям закладу не тільки спостерігати за роботою радіоведучих, але й взаємодіяти з журналістами.


Ефірна концепція Urban Space Radio — це стовідсотково українська музика (інді-рок, альтернативна поп-музика), а також програми з урбаністики та розвитку міської культури. До речі, весь прибуток ресторану спрямований на реалізацію громадських проектів, що розвивають міське середовище Івано-Франківська.


2

Не обов’язково починати ранок з сур’я намаскар і засинати в шавасані, щоб увімкнути Yogaradio. Якщо ти хочеш релакснути після бурхливої ночі або важкого трудового дня, медитативні мелодії та седативні лекції можуть стати у нагоді.


Дніпровське радіо створене для поширення ведичних знань та позитивних вібрацій, а музичний ефір складають стилі нью-ейдж, чілаут, ведечних гімнів і мантр у сучасній обробці.


Спробуй це перед сном.