Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times вересень 2016

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×

BUD & BURGERS DAYS

Виявляється, Король Пива BUD та зірка вуличної їжі Бургер просто створені один для одного. А ще – для вас. Саме тому ми запускаємо колаборацію року, якщо не століття. BUD & BURGERS DAYS на «Вуличній їжі» 1-2 жовтня. Прийдіть та спробуйте ідеальне поєднання двох смаків Америки!

Приєднатися до події

Кожному своє: 10 незвичайних бургерів

Язик не повертається назвати бургер звичайним фастфудом. Цей гастрономічний тренд давно вийшов за рамки вуличної їжі та досягнув вершин космополітичної кухні. Бургер Джеймса Бонда, Бургер Марії Антуанетти, червоний бургер – усі зібрані у нашій статті.

Зацінити

Бургератор

Ти – це те, що ти їси. Ми не поспішаємо підтвердити чи заперечити цю популярну думку, але спробуємо перевірити її експериментальним шляхом. Разом з вами, звичайно. Дізнайтеся, що розкаже про вас ваш бургер, і чи правда це взагалі.

Перевірити

Зіркові рецепти: які бургери їдять знаменитості

Досліджувати світ можна не покидаючи власної кухні. Знамениті американці поділилися улюбленими рецептами бургерів, щоб ви відкрили «маленьку Америку» у себе вдома. Приємної вам гастрономічної подорожі!

Відкрити Америку

Бургер від природи: скільки коштує зробити еко-бургер

Американський блогер задався ціллю приготувати тру еко-бургер із власноруч вирощених овочів і птиці. Що з цього вийшло і скільки це коштувало експериментатору читайте у нашій статті.

Експериментувати