Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times вересень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Бургер від природи:
скільки коштує зробити еко-бургер
самодостатній сендвіч з городу

Американський блогер задався ціллю приготувати тру еко-бургер із власноруч вирощених овочів і птиці. Agro2b пішов на експеримент та півроку у прямому сенсі підготовлював ґрунт для майбутньої страви. Що з цього вийшло і скільки це коштувало американському експериментатору читайте у нашій статті.

1
Не будемо вдаватися в подробиці, як Agro2b прийшла в голову така ідея. Скажемо лише, що блогер прийняв рішення абсолютно самостійно приготувати собі бургер.
2

Що ж, спочатку експериментатор завів собі город (наголос на другий склад). Засіяв і виростив пшеницю для майбутньої булочки. Потім блогер купив квиток на літак та полетів на південне узбережжя океану, щоб набрати у пляшечку соленої води, а потім випарив з неї сіль для бутерброда. Молодий кухар також виростив огірки і зробив з них соління. Блогер подоїв корову, щоб з отриманого молока самостійно зробити масло для бургера та сир. Крім того, він власноруч забив, а потім обробив курку, щоб отримати філе для свого бутерброда.

Дивіться самі

Після піврічної підготовки автор ролика, нарешті, зібрав свій сендвіч, спробував, а потім, крізь сміх, заявив, що бутерброд вийшов «непоганим». Звичайно, непоганим, американець витратив на нього 6 місяців свого життя та 1500$.

2
Не пробуйте повторити це вдома. Краще зазирніть у сусідню бургерну, замовте собі бургер і келих BUD – вийде швидше і дешевше.