Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times вересень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Бургератор
Скажи мені, який твій бургер – і я скажу, хто ти

Ти – це те, що ти їси. Ми не поспішаємо підтвердити чи заперечити цю популярну думку, але спробуємо перевірити її експериментальним шляхом. Разом з вами, звичайно. Дізнайтеся, що розкаже про вас ваш бургер, і чи правда це взагалі.


Думаєте, чому там, де ви проходите одразу звучить сирена та світить прожектор? Звичайно, це могла би бути сцена, концертна зала, оркестр. Але ні – це пожарна допомога. Настільки гаряче поруч з вами. Не бургер, а «агонь»!

Спайс бургер

Ви трофей, який отримає йог за умови, що вийде в астрал в асані на голові. Звучить карколомно, зате одразу +100 в карму.

Вега бургер

Бургер від природи. Ви – це не просто шана еко-трендам, а справжній фермерський продукт. В українському варіанті носите горде ім’я «Фермер Тарас». Як-то кажуть: Той, хто бургер виростив, той ним і ласує.

Фермер Джон

Вітаємо, ви – найзнаменитіший бургер в Тихому океані. Кожен планктон (і навіть офісний) пускає бульбашки від однієї думки про вас. Воно і не дивно, крабсбургер – це делікатес чистої води.

Крабсбургер

За вами шикуються черги. Люди різних соціальних статусів стоять разом заради одного… «Вільна каса!», і понеслося. Гамбургер і маленька фрі. Гамбургер-меню. Гамбургер і по-селянськи. Можна сказати, народна любов.

Гамбургер

Із чарівного пилу фей, із трави, якою прогулювались єдинороги, присипаний кристалами шотландських ельфів. Насправді, ні. Ви корпоративний бургер «Грін-пісу» або просто любителів зеленого кольору. Нічого особливого, огірок, м’ята, лайм та васабі.

Зелений бургер

Доброго бургера не буває забагато. Вгамовуєте найбільший голод, за що вас усі й люблять.

XXL бургер

Ви такий бургер, який не пропустить жодного концерту, жодного фесту, жодного вуличного хепінінгу. До речі, спонсор вашої культурної програми – ООО «Чорнила каракатиці». Чорнила каракатиці. Black is the new black.

Чорний бургер

Ви – найкорисніший бургер у світі. Авокадо замість булочок, хумус замість котлети, качан кукурудзи і веганський майонез. Дещо епатажний і пікантний, але ж у цьому весь смак життя.

Авокадо-бургер

Тренди трендами, а традиції понад усе. Ви – це американська класика. Тому що в бургері найважливіше що? Суть, а не форма! Ваш внутрішній світ лайкає сам Дядя Сем, і це прекрасно!

Дядя Сем

Техаський рейнджер був готовий віддати за один ваш шматок останнє. За легендою, якщо вороги рейнджера замовляли бургер по-техаськи, він міг одним пострілом підсмажити котлету. Ось це кулінарний талант!

Бургер
по-техаськи

Американець італійського походження. Як Сільвестр Сталоне, як Альфонс Капоне. Дамський фаворит та знатний віртуоз. Закохує з першого шматочка.

Амерікано