Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times квітень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
Тест:
який ти велосипед?
Тест згенерований на енергії велосипеда

Життя, мов велосипед: за кожним поворотом тебе чекає щось особливе. Втім, важливо не що, важливо хто. Хто ти в світі велосипедів? Під ким прогинається твоя рама? До кого повертає твоє кермо? Настав час дізнатися свою велосипедну карму.

Ти на коні! Куди прямуєш?
З чим ти зазвичай подорожуєш?
Кожен поважаючий себе велосипедист прагне потрапити …
Де тримаєш свій велик?
Для мене велосипед – це більше, ніж засіб пересування, це ...
Без якого аксесуара ти не сядеш на байк?
У який велопарад ти з’їхав би за свого?
Результат

Нестримний шосейник

Швидкість – твоє друге ім’я. Твоє кермо прогнулося не під мінливим світом, а під твоїм впливом. Вривайся на повну, тебе зупинить хіба що червоне світло.

Маневрений круїзер

І маневрений, і манерний. Кружляєш містом, наче в піруеті. Гармонійно вписуєшся в усі повороти сюжету, злітаєш над бордюрами зі спецефектами, щоразу змінюєш сценарій маршруту. Крути педалі назустріч крутим історіям.

Маневрений круїзер

Не шукаєш легких шляхів. Взагалі не шукаєш шляхів. Поворот не туди часто відкриває хитросплетені маршрути, і ти не боїшся звернути. Чим більше бруду на твоїх колесах – тим кращі історії, в які ти встрявав. Пам’ятай: якщо важко крутити, значить ти рухаєшся вгору. Вперед!

Безстрашний BMX

Трюків боятися – на байк не сідати. BMX певен, що стрибнути вище своєї голови реально. А якщо раптом не вийде, то невдача – це трамплін, що штовхає вперед. Так собі на рамі і виріж.