Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
Подорож у майбутнє
Tomorrowland
очима BUD
1

Рівно на два вікенди тихе бельгійське містечко з гучною назвою Бум (збіг обставин? не думаємо!) перетворюється на мекку адептів електронної денс-музики, які кожним своїм рухом наближують прихід майбутнього. Яка ж вона – земля майбутнього – знають рейв-євангелісти, що вирушили на фестиваль за підтримки BUD.

2

Tomorrowland. Ретроспектива

Земля майбутнього – це той ідеальний світ, який народжується на перетині вечірки Woodstock 1969 року та сучасної електронної денс-музики.

Уся ця «Вечірка майбутнього» стала можлива завдяки Голландській компанії ID&T, яка курує більше 20-ти захоплюючих фестивалів в усьому світі. Саме вони в курсі, яким має бути завтра і як звучить музика, яка пройде крізь час і простір та сягне сусідніх галактик. Хлопці із ID&T крутять таку музику вже сьогодні, не чекаючи на кращі часи.

2

Amicorum Spectaculum – Шоу друзів

Щороку Tomorrowland представляє нову тему фестивалю, що знаходить відгук у ритмах електронної музики, у вайбах Tomorrow People, у міріадах світла, у феєрії фантастичних шоу. Тема 2017 – Amicorum Spectaculum. Хоча й звучить це як закляття, контекст достатньо реальний – зібрати разом усіх друзів: художників, музикантів, віджеїв, артистів, денсерів – в унікальний час у виняткових умовах. Не секрет, що у цьому секрет будь-якого фесту, але Tomorrowland збирає з особливою магією. Жодна випадкова зустріч в Бумі не випадкова, жодне спонтанне знайомство не просто так.

2

Line Up: 40 сцен і BUD на сцені

Фестивалі прекрасні тим, що за один вікенд ти можеш побувати на 5-ти різних сценах і побачити 20 різних виступів. Tomorrowland на правах вісника майбутнього розширює цю можливість до двох вікендів, 40-а (!) сцен та неймовірної кількості хедлайнерів. House, EDM, techno, drum & bass, hardstyle і будь-який інший жанр електронної музики тут представлений суперзіркою найвищого рівня. Крім традиційних сцен, на яких виступають представники EDM, власні сцени отримали найлегендарніші з діджеїв та – уявіть собі – BUD! Так-так, цього року Король Пива запанував не лише на барах, але на власній сцені – BUD Freedom.

Хедлайнерами Tomorrowland 2017 стали Carl Cox, Tiësto, Martin Garrix, Mashmello, Solomun, Joseph Capriati, Adam Beyer, David Guetta, Armin van Buuren, Afrojack, Don Diablo, Duke Dumont, Eric Prydz, Paul van Dyk, Steve Aoki та десятки інших майстрів електронної музики.

2

Життя – Dreamville

Tomorrowland – це маленьке життя. Прожити його якнайкраще – дуже легко, адже для цього існує Dreamville. Наметове містечко у серці лісу, але з усіма здобутками цивілізації: електрика, Wi-Fi, тераса, салони, магазини, перукарні, бари, душові кабінки, басейни.

Що може бути краще? Тільки BUD Brew District, де можна жити, розважатися і тусити одночасно. Бари, басейни, масажі, ентертейменти – усе включено! Саме там оселилися українські BUD-амбасадори і зустріли сотні однодумців. У Brew District панує особлива атмосфера – тому що це більші, ніж просто ком’юніті любителів пива. Це – ком’юніті любителів Great Times – час, проведений у BUD District ти не забудеш ніколи!

Але достатньо відійти лише на крок – і ти залишаєшся наодинці під безмежним зоряним небом. А якщо ну зовсім наодинці лишатися не хочеться, завжди можна зазирнути у Церкву Кохання – з тим з ким приїхав, зустрів вчора, раптово закохався чи випадково зіштовхнувся на порозі храму. Чим там зайнятися, підкаже інтуїція та цікавість.

Якщо ти не знав, то в Бумі діє головне правило Лас-Вегасу: Усе, що сталося на Tomorrowland, лишається на Tomorrowland.