Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times червень 2017

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×

«Білі ночі»:
як це було

Знаєш, є такі ночі, після яких потрібно відсипатися. Тому що тільки там ти можеш засвітитися на 5-ти різних денс-сценах, зачекінитися у ліжку з BUD та зробити селфі під ритми Cape Cod. Як це було та що зробити, щоб наступного разу це сталося з тобою, читай у нашому репортажі.

Вриваємось
Велика історія «БІЛІ НОЧІ»: ЯК ЦЕ БУЛО

ОТРИМАЙ КВИТКИ
НА «БІЛІ НОЧІ» VOL 5

Дай відповідь на пару запитань та вигравай квитки на грандіозний денс-фестиваль «Білі ночі» Vol 5, що відбудеться 1-3-го вересня на Платформі Арт-завод і стане яскравим закінченням літнього сезону.

Взяти участь
Розіграш ОТРИМАЙ КВИТКИ НА «БІЛІ НОЧІ» VOL 5

РОМАН ТУГАШЕВ

Представляємо гостя рубрики МРІЯ РОЗМІРОМ У ЖИТТЯ – Романа Тугашева, засновника фестивалів Ulichnaya Eda, «Білі ночі» та керівника проектів «Арт-заводу Платформа».

Познайомитися
Мрія розміром у життя Роман Тугашев

ЯК ВІДКРИТИ СВІЙ
ФУД-ТРАК

Завести власний гастробізнес на колесах не так вже й складно. Достатньо мати ідею, з усім іншим допоможе наш зрозумілий лікбез. Пояснюємо на пальцях, як перетворити фургон на бургерну, тим, хто без руля.

Стартапити
Що вариться СТАРТАП НА КОЛЕСАХ: ЯК ВІДКРИТИ СВІЙ ФУД-ТРАК

ЩО ЗРОБИТЬ
ТВОЄ ЛІТО

Наважитися на екстремальні вчинки найлегше влітку. Сонце викликає прилив адреналіну у кров, драйв просто неможливо спинити. Спеціально для фанатів екстриму ми підібрали ТОП-5 нових водних розваг – ну просто вогонь.

Драйвити
Стиль життя АДРЕНАЛІНОВИЙ СЕЗОН: ЩО ЗРОБИТЬ ТВОЄ ЛІТО

ЯКА ТИ СТОЛИЦЯ?

Перш ніж відкривати європейські горизонти зі свіженьким біометричним паспортом, відкрий себе та своє трушне місто-побратим. Пройди короткий тест та дізнайся, у якій євро-столиці тобі варто залишити свій чекін.

Перевірити
Тест ЯКА ТИ СТОЛИЦЯ?