Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times червень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
МРІЯ РОЗМІРОМ У ЖИТТЯ
РОМАН
ТУГАШЕВ

У рубриці МРІЯ РОЗМІРОМ У ЖИТТЯ ми пропонуємо тобі знайомство з унікальними людьми, які розділяють філософію BUD та втілюють власні мрії у життя. Представляємо нового гостя – Романа Тугашева, засновника фестивалів Ulichnaya Eda, «Білі ночі» та керівника проектів «Арт-заводу Платформа».

Як виникла ідея створення фестивалів Ulichnaya Eda?

В мене був досвід засновника ресторану. Він був не дуже вдалим. Але я на цьому не зупинився, зробив власний фуд-трак, взяв участь у деяких заходах та зрозумів, що в нашій країні тема street food не розкрита.

Що для тебе «Білі ночі»?

Спочатку «Білі ночі» були музичним препаті Фестивалю вуличної їжі. Але він так сподобався гостям, що ми відокремили його в окремий формат. Пройшло вже 4 івенти, і мені здається, за чисельністю він скоро дожене Фестиваль вуличної їжі. Для мене це новий, неймовірно корисний та цікавий досвід, а також можливість робити трішки щасливішими жителів та гостей Києва.

Скільки фестивалів та яких ти вже організував?

Ми проводимо більше 10 фестивалів на рік. Наразі я та моя команда організовуємо 5 різних форматів заходів:

1

«Ulichnaya Eda» – найбільший ресторан країни та start-up майданчик для food-бізнесів, що впроваджує в Україні європейську культуру приготування та споживання вуличної їжі.

2

«Городской праздник еды» – захід, де представлені відомі київські ресторани, що пропонують страви з вже існуючого меню та тестують цікаві новинки. Крім їжі та традиційних розваг, гості тут можуть прослухати пізнавальні лекції від популярних фудблогерів та експертів сфери ресторанного бізнесу, взяти участь в дегустаціях і майстер-класах з приготування страв у кращих шеф-кухарів.

3

«Білі ночі» – яскрава гучна вечірка. 2 рази на рік «Арт-завод Платформа» живе за принципом «Коли ніч яскравіша за день». Dance Event «Білі ночі» відкриває і закриває літній музичний сезон, об'єднує 5 танцмайданчиків, більше ніж 100 артистів з різних музичних напрямків – від Disco до Drum & Bass, світлове шоу, яскраві фотозони, тонни метафану, сотні кіловат звуку та тисячі меломанів.

4

Kyiv Coffee Festival – єдиний в Україні захід, що об'єднує професіоналів кавового світу та любителів кави. Команда Ulichnaya eda проводить його разом з міжнародною організацією Specialty Coffee Association (SCA) вже третій рік. Захід знайомить тисячі кавоманів з новітніми трендами кавовій індустрії і кав'ярнями з усієї країни.

5

Kyiv Beer Festival – фестиваль пивної культури, де розкривається тема не тільки крафтового пива, але і якісного мас-маркету, зробленого в Україні та інших країнах. Натхнення команда черпає у прогресивних європейських столиць, залучає нові формати й впроваджує нові тренди.

У чому секрет такої популярності промзон?

Промислова архітектура – це важливий ресурс, який залишається містам в постіндустріальну епоху. Великий простір, довговічність споруд, комунікації та особлива естетика – все це становить цінність, яку варто повернути жителям міста. «Арт-завод Платформа» став саме таким об'єктом.

Лівий берег більше не лівий? Чому?

Кожен наш фестиваль збирає 10-30 тисяч гостей за уікенд. Не багато заходів навіть в центрі міста можуть похвалитись такою популярністю. Ми надаємо людям привід всією родиною їхати на край міста. Таким чином, знищуємо стереотип, що проводити вихідні варто десь в центрі.

Оглядаючись на своє життя, які події ти без сумніву можеш назвати Great Times?

Кожен рік мого життя можна назвати Great Times, бо весь досвід, що трапляється нам на життєвому шляху, вдосконалює нас – і позитивний, і негативний. Туди, де є зараз я та моя команда, привели численні Great Steps. Я вважаю, що в цьому сенсі все наше життя – це Great Times.

Яка твоя коронна фраза, твоє життєве кредо?

Я обрав кредо для своєї команди Ulichnaya Eda: «Завжди більше, ніж очікуєш». І я, і моя команда намагаємося його дотримуватися у всьому – в організації івентів, в побудові відносин з партнерами, учасниками, гостями, в побудові стратегії розвитку всього проекту.

Свобода починається тоді, коли...

…ти можеш займатися улюбленою справою.

Які плани на майбутнє?

Вийти за межі столиці та познайомити інші міста України з новими форматами відпочинку.