Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header

Терміново встановити:
додатки, без яких ну ніяк

Мобільний набір для веселого життя

Шазам для об’єктів мистецтва; повідомлення, які самовидаляються за 10 секунд; обмін обличчями; фотографії через призму художніх стилів і додаток, який підняв людей з крісел та змусив ходити. The Great Times підготував ТОП популярних апів, з якими життя стає веселішим.

Prisma

Prisma

Дивіться, який парадокс. Полотна іменитих художників з легкістю стають фотографіями у соціальних мережах, а от фотографії із соцмереж ніколи не зможуть стати картинами Пабло Пікассо чи Вінсента Ван Гога. Чи зможуть?


Ніколи не кажи ніколи – подумали автори Prisma та створили додаток, який перетворює наші знімки на картини знаменитих художників. Навіть якщо ви ще не встановити апп, то точно бачили у френд-стрічці фотографії друзів, стилізовані під Едварда Мунка, Пабло Пікассо, Ісаака Левітана, Марка Шагала та інших.


20 красивих фільтрів, натхненних картинами великих майстрів минулого разом із максимально простим функціоналом зробили звичайний додаток для обробки фотографій лідером завантажень.


Tinder

Все ж очевидно: життя переходить у формат онлайн, а разом з тим і знайомства отримують нову форму.

Tinder – це додаток для онлайн-дейтингу. Модель максимально зручна: додаток зводить людей, які один одному подобаються, таким чином, зменшуючи ризик відмови. Ви можете переглянути фотографії людей і вибрати тих, які викликають у вас інтерес. Якщо людина, яку ви обрали, теж відреагувала на вас «лайком», то ви можете перейти у чат і вже там домовитися про зустріч.


Додаток для знайомств усього за три роки свого існування став більш ніж популярним. Користувачів, які шукають нових друзів або свою другу половинку, вже більше 10-ти мільйонів. Серед них точно є та сама чи той самий. Принаймні, для веселої розмови за пляшкою BUD.


app

Artbit

Artbit

Чи можете ви з першого погляду визначити автора картини? А дату написання? Ну хоча б художній стиль ідентифікуєте? Ні? Це й не дивно, таких мільйони. І саме для них розробники написали програму, яка розпізнає полотна мистецтва та знаходить цікаві  факти й заходи, пов’язані з арт-об’єктом.


Shazam у світі образотворчого мистецтва – краще і не скажеш! І модель роботи нічим не відрізняється. Усе, що потрібно зробити для пошуку, – це навести смартфон на полотно або скульптуру і потримати нерухомо кілька секунд. Artbit тут же покаже результат з репродукцією, зазначенням автора і детальною інформацією. Прямо з цього екрану можна лайкнути картину і поділитися будь-яким зручним способом.

Додаток вміє розпізнавати не лише картини і скульптури, але також стріт-арт, відео-арт та інсталяції. Тож можете влаштувати собі пізнавальну муральну екскурсію Києвом.


Snapchat

У вас теж таке буває: терміново хочеться з кимось поділитись фото, але так, щоб без наслідків та компроматів. Тепер можна!


Спеціально для таких бажань розробники створили месенджер для спілкування картинками і фотками, які самовидаляються тільки-но їх побачить адресат. Фотодокази не зберігаються на серверах та в архівах. Побачив-сфоткав-надіслав. Обсудили, посміялися і все. Жодна твоя фотка не випливе завтра в інсті з курйозним коментом.


Новомодна соціальна мережа не лише викликала фурор серед західної молоді, але й змусила інвесторів віддати за неї 4 (чотири!) мільярди(!!) доларів (!!!). Схоже, люди дійсно люблять жити моментом, тут і тепер.


img
img

mere

img
img
img

Ви приїхали у незнайоме місто. Куди вирушите? По прокладеним маршрутам, де вже чекінились усі? Мабуть, краще спробувати щось нове та невідоме. Якийсь виклик, челендж, пригоду. В принципі, це і є mere.


mere – це гід, який видає завдання для прогулянок містом. У додатку немає ні картинок, ні описів пам'ятників, ні інших енциклопедичних знань. Автори просто хочуть, щоб туристи насолоджувалися подорожжю, а не дивилися в телефон.


Додаток перетворює прогулянку в челендж, спрямований на знайомство з містом. mere не пропонує стандартних маршрутів, а сортує завдання по віддаленості від користувача. Серед завдань – загадки, невеликі квести, ідеї для фотографій.


Face Swap

Відтепер щоб змінити обличчя, не потрібен пластичний хірург. Ви можете примірити на себе обличчя друзів, знайомих, котів чи навіть Леді Гаги.


Єдина умова для цього – це мати поруч того, чиє обличчя ви хочете отримати. Якщо ж цієї людини немає поруч, то просто візьміть його чи її фото і програма усе зробить сама. Тобто Джонні Депп отримає ваше обличчя, а ви – Джонні Деппа. Нормальний такий обмін, правда ж?


img

Pokemon Go

img
img

Nintendo і Niantic Labs розробили гру з доповненою реальністю, яка нарешті змусила людей багато гуляти, але так і не змусила відлипнути від смартфонів.


Ловити покемонів, які ховаються будь-де: за поворотом, у новому барі, під лавкою, в поштовій скриньці – здається, люди збожеволіли, але це так весело. Звичайно, вся крутість у тому, що ви бачити японського покемона у реальному світі, в себе під під’їздом.


Технологія доповненої реальності реалізується за допомогою камери смартфона геймера і за допомогою відстеження його геопокації. Додаток Pokemon Go відстежує місце розташування гравця і показує карту, де відмічені місця, у яких сидять покемони. Особливо радує, коли цими місцями стають цікаві урбан-споти, секретні провулки, арт-інсталяції. Ось такий незвичайний спосіб досліджувати своє місто.


Заклади створюють покестопи, люди б’ють рекорди за кількістю впійманих покемонів, а розробники тільки й рахують, наскільки відсотків виросли акції компанії сьогодні. Усі задоволені!