Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times листопад 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Яскраві відтінки
проти сірих буднів
Кольорове волосся, борода та брови

Якщо ти давно хотів щось змінити, але чекав на особливий знак долі – так ось він, вперед! Нестандартний колір волосся, стильний андеркат, борода з радіоактивним відтінком, брови електричного кольору чи піксельне фарбування? Головне – щоб не все й одразу! Дізнайся, що і як фарбувати, щоб додати у будні яскраві відтінки.


«Волосся не зуби, відросте» – це таке собі виправдання. Тому, перш ніж обрати колір, форму й техніку, варто зважити усі «за» та «проти». Це хвилинна слабкість чи справжня пристрасть? Як на тебе нового поглянуть колеги / родичі / одногрупники? Чи личитиме кольорове волосся до твого іміджу? Ну й головне – чи готовий ти експериментувати?!

Тренд 1. Шатуш
1
Кольоровий шатуш – це м'який перехід відтінку від більш темного до світлого. Тут головне, щоб цей градієнт був дуже плавним, а колір виглядав глибоким і насиченим. Шатуш не обов’язково повинен бути яскравим, ти можеш зробити ненав’язливий градієнт від стальних коренів до смартблонду на кінчиках волосся або від чорного до ніжно-блакитного.
2
Наймодніше в цьому сезоні фарбування – бузковий колір від ніжно-фіалкового до брусничного відтінку. Ну а для тих, хто не з полохливого десятка, – складний веселковий шатуш з парою-трійкою яскравих кольорів.
3
Із мінусів такого фарбування – складно лишитися непоміченим, хоча який це мінус?!

Тренд 2. Андер-колор
1
Варіант для тих, хто «два в одному». Зранку – офісний планктон, а ввечері – адепт рейв-культури. Для людей, які ведуть подвійну гру, стилісти підготувати компроміс – яскраво пофарбовані пасма, які ховаються під масою волосся.
2
Це може бути таємна неонова веселка, яка стане видимою тільки, якщо забрати верхній рівень волосся. Такий собі сюрприз для знайомих: сьогодні волосся русяве, а завтра відіграє кольоровою палітрою. Варіант номер два – стильний андеркат.
3
Принцип не змінюється: верхній шар волосся – природний, а нижній – коротка потилиця «неоновий ультрамарин», чоловіків теж стосується!

Тренд 3. Синя борода
1
Просто борода або вуса – це таке ж ретро, як шостий айфон. Кольорова борода – ось останнє слово чоловічої моди. Відтінки варіюються від ніжно-пастельних до ультра-яскравих. Усе на твій смак і ризик!
2
Необов’язково одразу йти ва-банк, радимо спочатку погратися з фарбою-тоніком, який змивається шампунем, а вже потім перейти до серйозних чоловічих ігор. І тримайте вуса за вітром!
3
3
Тренд 4. Бров без відмов
1
Для тих, хто не наважується пофарбувати волосся або бороду, існує альтернативний варіант. Брови! Здавалося б, необов’язкова та непомітна риса обличчя, але саме брови можуть стати вирішальної деталлю у твоєму образі.
2
Освітлені брови чи брови яскраво-рудого кольору, брови з аплікацією чи брови під шкіру – іноді потрібно так мало, щоб тебе помітили та запам’ятали.
3
3
Тренд 5. Пікселі на волоссі
1
Так і хочеться переспівати: «вона носила пікселі у волоссі, і ними грався він у комп’ютерні ігри». Вибачайте, не втрималися. А тепер по справі. Що ж таке це піксельне фарбування? Кожен з нас колись грав в «Тетріс».
2
Пам'ятайте, як виглядають фігурки, з яких потрібно будувати стіну? Це квадратики, прямокутники і фігури нестандартних форм. Ось такі фігурки фарбами наносяться на волосся. Левел-ап! Новий спосіб фарбування отримав назву Xpresionpixel – за назвою студії X-presion, яка його і вигадала.
3
Слідом за студією методикою зацікавилися в усьому світі, і тепер аналогічним способом фарбують волосся в різних країнах – Іспанії, США, Великобританії, Австралії, Франції. В Україні тренд ще не дуже популярний, але ти можеш стати одним із перших, хто виведе піксель в маси!