Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times квітень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
True story:
підкорити еру сухого закону
Не зламатися, але зламати стереотипи
Сухий закон

Побачити можливості, а не заборони

За часів Сухого закону (англ. Prohibition), що діяв у Сполучених Шатах Америки в 1920-1933 роках, виробництво, продаж та перевезення алкогольних напоїв було заборонено. Виробники виживали, як могли: хтось відкривав speakeasy бари, хтось припиняв виробництво, хтось переключався на зовсім інші сфери. Адольфус Буш, як справжній новатор, зламав стереотипи і почав виробництво пива BUD без алкоголю.

Варили тоді, варимо і тепер

Щодо рецептури, ми дуже консервативні. Виготовити справжній американський лагер нелегко. Ще важче зробити його безалкогольним, не втративши оригінальний смак і аромат. Щоправда, ми маємо 140-річний досвід, що суттєво полегшує задачу.

Для виготовлення BUD Prohibition Brew використовуються чиста вода, солод вищого ґатунку, свіжий рис і добірний хміль. Букові стружки поліпшують процес бродіння, надаючи смаку фірмової м’якості, що є відмінною рисою Короля пива. І лише на останньому етапі виробництва пиво піддається деалкоголізації, завдяки якій втрачає алкоголь, зберігаючи при цьому автентичний смак BUD.

Смак – єдине, що має значення

Ми дотримуємося такого правила: якщо хочеш зробити щось правильно, ти маєш зробити це самостійно. У своєму безкомпромісному стилі. BUD Prohibition Brew – це пиво з 0,0% алкоголю. Без сюрпризів. Тому що смак – це єдине, що має значення.

BUD Prohibition Brew — це данина пивоварним традиціям бренду, а також нагадування про часи Prohibition Era. Сьогодні, майже 100 років потому, Король пива відродив традицію, створивши BUD Prohibition Brew безпрецедентної якості. Тепер ти можеш пити той самий BUD, але з 0,0% алкоголю – за кермом, на обідній перерві або просто, тому що так склалися обставини. Будь певний, смак пива буде саме таким, яким має бути справжній американський лагер.