підкорити еру сухого закону
Побачити можливості, а не заборони
За часів Сухого закону (англ. Prohibition), що діяв у Сполучених Шатах Америки в 1920-1933 роках, виробництво, продаж та перевезення алкогольних напоїв було заборонено. Виробники виживали, як могли: хтось відкривав speakeasy бари, хтось припиняв виробництво, хтось переключався на зовсім інші сфери. Адольфус Буш, як справжній новатор, зламав стереотипи і почав виробництво пива BUD без алкоголю.
Щодо рецептури, ми дуже консервативні. Виготовити справжній американський лагер нелегко. Ще важче зробити його безалкогольним, не втративши оригінальний смак і аромат. Щоправда, ми маємо 140-річний досвід, що суттєво полегшує задачу.
Для виготовлення BUD Prohibition Brew використовуються чиста вода, солод вищого ґатунку, свіжий рис і добірний хміль. Букові стружки поліпшують процес бродіння, надаючи смаку фірмової м’якості, що є відмінною рисою Короля пива. І лише на останньому етапі виробництва пиво піддається деалкоголізації, завдяки якій втрачає алкоголь, зберігаючи при цьому автентичний смак BUD.
Ми дотримуємося такого правила: якщо хочеш зробити щось правильно, ти маєш зробити це самостійно. У своєму безкомпромісному стилі. BUD Prohibition Brew – це пиво з 0,0% алкоголю. Без сюрпризів. Тому що смак – це єдине, що має значення.
BUD Prohibition Brew — це данина пивоварним традиціям бренду, а також нагадування про часи Prohibition Era. Сьогодні, майже 100 років потому, Король пива відродив традицію, створивши BUD Prohibition Brew безпрецедентної якості. Тепер ти можеш пити той самий BUD, але з 0,0% алкоголю – за кермом, на обідній перерві або просто, тому що так склалися обставини. Будь певний, смак пива буде саме таким, яким має бути справжній американський лагер.