Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times січень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Bad Santa:
хто він такий
ХО-ХО-ХО!!!

До не дуже чемних хлопчиків і дівчаток приходить не дуже чемний Санта. Ми вирішили дізнатися більше про поганого бородача, щоб ви були готові до його візиту.

Правнук шаманів
1

Антрополог Джон Раш із Сьєрра-Коледж, штат Каліфорнія, стверджує, що Санта – це нащадок шаманів, що жили в юртах, збирали гриби та в грудні-місяці, у день Сонцестояння, роздавали ці гриби місцевим жителям як подарунки. «Оскільки снігу випадало багато, й часто-густо завалювало навіть вхід, люди виходили через дах. Цей факт легко пояснює легенду про те, що Санта заходить в будинок через камін», – говорить Раш. Мабуть, Поганий Санта навчився цьому прийому у своїх пращурів.


Злодій в законі
1

Важко навіть порахувати, скільки банків та ювелірних крамниць було пограбовано Поганим Сантою та його помічниками-ельфами. Один із злочинних вривів Санти стався зовсім нещодавно, у переддень Різдва. Як повідомляє телеканал ABC, 24 грудня в одне із відділень банку City Employee Credit Union в Мемфісі завітав Санта Клаус. Добрий (на перший погляд) бородач роздавав усім присутнім цукерки, вітав зі святами та мило посміхався. Проте касирка отримала з рук Санти не шоколадку, а записку з вимогою віддати гроші. Отримавши готівку, Санта пішов по-англійськи. Схожий випадок стався в цьому ж штаті сім років тому. За два дні до Різдва Поганий Санта влаштував пограбування у місті Нешвілл. Зловмисник пояснив службовцям, що гроші потрібні йому для того, щоб «заплатити ельфам». Дійсно, а ви коли-небудь задумувалися, за які кошти живе Санта та його команда?!


Викрадач подарунків
1

От скажіть, вам хоча б раз вручав Санта Клаус подарунок? Прямо в руки, зі щирою посмішкою? Отож! Американські вчені провели дослідження і з’ясували: щоб облетіти усіх дітей у світі, Санті потрібно відвідувати 822 будинки за секунду і робити це майже зі швидкістю світла. Задача не з легких, скажіть? Тому Санта пішов простішим шляхом: щоб не бігти поперед батька в пекло, він залишає подарунки собі. А що ви хотіли, бородач теж має за щось жити! Тим більше, у нього лише сезонний заробіток. Ось чому у наших містах так багато новорічних ярмарків – ми купуємо чиїсь минулорічні подарунки. Такий бізнес.


Гроза корпоративів
1

Поки вас крають муки вибору: де ж святкувати, БедСанта вривається на корпоративи світу. Для корпоративного рейву у жіночому колективі у нього є більш легенький костюм та відпрацьований танець. У той час, коли чемний Санта приймає на своїх колінах діток та запалює ялинки, Поганий Санта запалює дискобари. Кожному своє.


Зірка Голівуду
1

Як все було? Спочатку режисери фільмів та продюсери рекламних роликів хотіли бачити у своїх сюжетах Доброго Санту. Та Санта Клаусу немає коли гратися в зірку, тому він доручив цю справу брату-близнюку. Поганий Санта чудово справляється з роллю доброго брата, погодьтеся, різниці майже немає. Проте, є у БедСанти і декілька автобіографічних стрічок. Радимо одним січневим вечором влаштувати кіноперегляд чорних комедій: «Санта на продаж» – про Санту, який не тільки не дарує подарунки, але й наказує неслухняних дітей; «Фред Клаус, старший брат Санти» – про брата-скептика, який виріс в тіні бородатого добряка і ненавидить Різдво; «Жах перед Різдвом» –- ляльковий мюзикл за сценарієм Тіма Бертона про майстра жахів з міста Хелловін; «Різдвяна історія» – про хлопчика, який мріє отримати під ялинку двохсотзарядну пневматичну гвинтівку; ну і «Поганий Санта» – про Санту, який настільки поганий, що не любити його просто неможливо. Раптом ваш Санта розчулиться від такої уваги, і все ж таки доставить вам подарунки, а на додачу подарує дещо й від себе – ящик BUD, наприклад.