Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times січень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Барбершопери рекомендують:
зачіски 2017
Сказали, як відрізали

Фух! – можете видихнути з полегшенням: знак півня зовсім не передбачає увесь наступний рік ходити з розпушеним пір’ям. Трендом 2017 для чоловіків стане смарт безлад: розумна комбінація лоску та брутальності. Ну і, як завжди, борода – це найкраща зачіска!


Британка
Не втрачає свою актуальність стрижка «брит». Подовжений, рівно зрізаний верх, коротка потилиця і укорочене або голене волосся на скронях. Занадто різкий перехід від довгого волосся до голеного не дуже ок, перехід має бути ізі, плавним та непомітним.


1
Андеркат
Безсумнівний фаворит барбершоперів – андеркат. Голена потилиця чи скроні при довгій чолці та пишному верху. Якщо минулого року на піку популярності був гладко зачесаний андеркат, то у 2017 році в тренді зачіска з бічним проділом та андерколор – яскраво пофарбовані короткі потилиці та скроні, що ховаються під масою волосся.



1
Hitler-Jugend
Стрижка, яка дуже схожа на андеркат. Відмінність лиш у тому, що чолка переходить в потилицю плавно. Якщо чолка коротка, потиличну частину можна виголити, але класика жанру – це хоча б сантиметр волосся на потилиці та скронях. Укладати цю зачіску можна по-різному, проте модний камбек 50-их «високий кок» – дуже ок!


1
КАНАДКА
«Канадку» завезли до нас канадські хокеїсти ще в радянські часи, але зачіска актуальна і тепер. Воно і не дивно, короткі скроні та потилиця (ага, і тут!), подовжений та подекуди піднятий лоб (так-так, для виразного погляду). Барбершопери пророкують у 2017 році «канадку» з якби випадково спадаючою чолкою. Прямо-таки «канадська спреццатура» – космополітизм у чистому вигляді.


1
Бокс і напівбокс
Назад у майбутнє нас відносить культова ретро-зачіска «бокс», дещо оновлена у 2017 році. Новою фішкою року стає чіткий бічний проділ та максимально гладко зачесане волосся. Деякі барбершопери навіть окреслюють проділ за допомогою машинки, виголюючи лінію в декілька міліметрів.


1
Пучок
Найпростіша зачіска. Єдине, що потрібно мати – це довге волосся і резинку. З резинкою, до речі, можна експериментувати: колір, текстура, форма, аксесуари. Найбільш трендовим варіантом залишається гібридний пучок – на основі андеркату з голеними або коротко стриженими скронями та потилицею.


1
Помпадур
Вперше з такою стрижкою з'явився Елвіс Преслі. З тих пір помпадур дещо змінився, але залишається таким же популярним. Суть конструкції все та ж: чубчик і волосся на тімені значно довше, ніж на потилиці і скронях. Головна відмінність від андерката – скроні можна не голити, а просто гладко зачесати назад.


1