Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times січень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Поїхали кататися:
снігові схили для в’язнів міста
Де в твоєму місті покататися на лижах, сноуборді чи санях

Покатушки не за горами. В прямому сенсі слова. Не треба підкорювати Карпатські чи Кавказькі вершини. Можна чудово катнути, не покидаючи межі свого міста. Ми зібрали найкращі снігові схили Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львова, щоб ви влаштували гірськолижний вікенд тут і тепер. Поїхали!

Протасів Яр
1

Улюблене місце київських райдерів. Воно і не дивно: гірськолижний спортивний комплекс Протасів Яр знаходиться в центрі Києва, так що дістатися до нього не складно з будь-якої точки міста. Для любителів покатушок відкрито 4 траси: 150 метрів для діток; 275 метрів для новачків; 500 метрів для практикуючих і 320 метрів для професіоналів і спортсменів. Функціонують 2 підйомника: одномісний для траси довжиною 275 метрів і двомісний для траси 320 метрів. В ніч з суботи на неділю влаштовують нічні катання з 22:30 і до 4:00. Вартість нічного скіпаса – 250 гривень; після 2:00 – 130 гривень; без використання підйомника – 50 гривень

Адреса: Протасів Яр, 23а

Як доїхати: від метро «Палац спорту» тролейбусом №40

Ціни: вхід 20 грн; підйомник – 10/20 грн; прокат – від 105 до 155 грн на 3-4 години

Контакти: gora.com.ua; 044 338 26 82
Голосіївський парк ім. М. Рильського
2

Лісова місцевість в Голосієво сподобається тим, хто не любить і не хоче платити за відпочинок гроші. Якщо добре пошукати, можна знайти довгі схили і траси. Мінус один: підніматися доведеться виключно своїми силами, так як парк абсолютно не адаптований для професійного катання і підйомників там немає. Гірки довжиною у 500 метрів вистачить, щоб весело провести день та навіть навчитися кататися. На території працює школа катання, прокат лиж і сноубордів. Але можна згадати дитинство і взяти з собою картонки, кришки чи салазки.

Адреса: Проспект Голосіївський, 87. Із північного сходу до парку розташоване селище Мишоловка, а з півдня – будівля Української сільськогосподарської академії.

Як доїхати: До Голосіївського парку можна дістатися на метро – це станція «Голосіївська» і перейти дорогу.

Ціни: усе безкоштовно, крім прокату
Вишгора
3

Вишгора – гірськолижний спортивний комплекс у місті Вишгород. Так, дістатися до Вишгорода не так просто, як до Протасового Яру. Але натомість ви матимете бонус: екскурсію містом, яке так і проситься стати декорацією для детективного серіалу. Вишгород – це ТвінПікс, Фарго і Уейоурд Пайнс українського розливу, ще й з чудовими схилами. Довжина траси – 200 метрів, є підйомник для лижників і сноубордистів, а також сноутюбінг і нічне катання.

Адреса: м. Вишгород, вул. Ватутіна, 102.

Як доїхати: від метро «Героїв Дніпра» на маршрутці №397 до зупинки Аптека (Вишгород), або на маршрутці №1 до кінцевої зупинки (комплекс Вишгора).

Від площі Тараса Шевченка маршрут №398 до зупинки Аптека (Вишгород)

Ціни: вхід на територію безкоштовний. Вартість нічного скіпаса – 250 грн; прокат лижного або сноуборд інвентарю – 250 грн. Безліміт у будні дні – 40-60 грн, а у вихідні – 80-120 грн. Інструктор – 450 грн за 2 години.

Контакти: vishgora.com.ua; +38 (050) 551-22-10, (067) 468-06-15
Андріївський узвіз

Пам’ятаєте лютий снігопад у березні 2013, коли за добу випало стільки опадів, скільки випадає за місяць? Київські сноубордисти не гаяли часу у заторах, а поїхали кататися на Андріївський узвіз – найколоритнішу вулицю Києва. Хто на дошках, хто на картоні, а хто навіть голий. Тільки уявіть, ви розтинаєте по узвозу, а повз проноситься Андріївська церква, будинок Булгакова, Замок Річарда, новий театр на Подолі (нарешті б визначилися – подобається чи не подобається його архітектура). Але такі покатушки можливі тільки за умови великих опадів та ініціативи жителів столиці. З другим пунктом у нас точно усе в порядку, залишилося дочекатися, щоб вхурделило.

Адреса: Андріївський узвіз

Як доїхати: Від метро «»Контрактова площа» вгору або з вул. Володимирської вниз.

Ціни: усе безкоштовно.
Парк розваг «Лавина»
5
Адреса: вул. Космічна, 20.

Ціни: В будні дні: 1 підйом – 7 грн; 25 підйомів – 150 грн; 30 підйомів + прокат інвентарю – 220 грн. У вихідні дні: 1 підйом – 8 грн; 25 підйомів – 180 грн; 30 підйомів + прокат інвентарю – 260 грн

Контакти: lavina.dp.ua/; +38 (056) 753-33-75

Дніпро вже накрило! 350-метрова лижна траса, схил для сноутюба, підйомник, каток та нічне катання. Зимовий парк у межах міста – це свято, яке завжди поруч і яке з легкістю може перерости у вечірку в найближчому барі. Є лижна школа та прокат інвентарю – любиш кататися, люби і вчитися!

Харківська Швейцарія
6
Адреса: вул. Альпійська, 4

Як доїхати: автобусом №296 від станції метро «Держпром», на машині по вулиці Сумській або по вулиці Чкалова, потім по Білгородському шосе у бік П'ятихаток до покажчика «Дитячий оздоровчий табір «Федовець».

Ціни: вхід – 30 грн; 1 год: 60 грн (будні), 90 грн (вихідні); день: 120 грн (будні), 180 грн (вихідні). Одноразовий підйом – 8 грн. Денний абонемент – 130 грн.

Контакти: kharkovski.com.;
(099) 708 58 40, (066) 0 300 454.

Українські Альпи на Білгородській трасі. Достатньо близько до Харкова, щоб дозволити собі одноденний заїзд, але й достатньо далеко від міста, щоб відчути чисте дихання природи. У розпорядженні любителів як денних, так і нічних покатушок – дві траси по 300 метрів, два підйомники, траса для тюбінгу (катання на надувних санках), а також навчальний схил для новачків. Також тут є школа катання, парк екстриму, кафе, безкоштовна парковка і Wi-Fi. Усе для того, щоб покататися з вітерцем і навіть увімкнути пряму трансляцію нібито з Альп – а це ідея!

Action City, Березівка
7
Адреса: Березівка, Одеська область.

Як доїхати: Рухаєтеся по трасі Одеса-Коминтерново-Березівка. Не доїжджаючи до Березівки перед селом Вікторівка зверніть ліворуч (на розі заправка). Після повороту відразу зверніть праворуч. Проїжджаєте шлагбаум і потрапляєте на парковку гірськолижного курорту Березівка. Електричкою – до платформи 1214 км, розклад тут (http://vk.com/wall-49051467_12). З платформи можуть забрати автобусом адміністрації (попередньо треба зателефонувати) або пішки 30-40 хв. Маршруткою – на Березівку від АС «Привоз» до села Вікторівка, орієнтир заправка, далі пішки 2 км.

Ціни: будні: 1 година – 100 грн, 3 години – 190 грн, день – 320 грн, вечір – 240 грн, день + вечір – 420 грн. Вихідний або свято: 1 година – 110 грн, 3 години – 220 грн, день – 370 грн, вечір – 280 грн, день + вечір – 490 грн. Прокат: будні – день 150 грн і вечір 100 грн. Тюбінг: будні – 80 грн, вихідні – 100 грн.

Контакти: berezovka.at.ua

Одеса – це не лише про літо і про море. Є тут і люта зима, і схили, і сніг. Усього в 100 км від морського курорту розташований гірськолижний комплекс з двома трасами, підйомниками, навчальним спуском на 130 м та бейбі-ліфтом.

Така подорож чудово підійде тим, хто хоче катнути, але не має часу чи грошей їхати в Карпати. Електричка або автобус з Одеси до Березівки в середньому обійдеться в 50 грн. Порівняно невелика відстань дозволяє також включити варіант з власним автомобілем. Проживання у Березівці в середньому коштує 100 грн, тож можна влаштувати крутий вікенд з пивом і покатушками.

Поляна
Адреса: с. Поляна, Миколаївський район, Львівська область

Як доїхати: маршруткою Львів-Поляна, відправляється з перехрестя Стрийська-Наукова. Вартість проїзду – близько 15 грн.

Ціни: абонемент на 25 спусків – 340 грн в будні, 420 грн у вихідні. Прокат лиж – 100 грн в день (у вихідні – 120 грн).

Контакти: kazkovapolyana.com.ua +38 063 016 5183; +38 068 859 1708

Ще один популярний лижний курорт знаходиться в 30 хвилинах їзди від Львова в селі Поляна (Миколаївський район). Тут три траси (найдовша – 900 метрів), де можна покататися не тільки на лижах чи сноуборді, а й на сноутюбах. Працює підйомник на 700 м і бейбі-ліфт. Черг на підйомник практично немає, адже всі вони у Буковелі, так. Але головна відмінність від більшості гірськолижних курортів області в тому, що тут можна кататися навіть увечері – до 21:00.

Для тих, хто тільки планує стати на лижі, працює спецшкола, де досвідчені і терплячі інструктори покажуть всьому, що вміють. Також на території комплексу працює прокат спорядження та кафе.