Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times грудень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Зимові світшоти made in ua
та розіграш
Светри, що зігрівають та підбадьорюють

Олень – це прекрасно. Любимо і поважаємо кожного із 9-ти північних оленів Санти. Але, камон, скільки можна їх носити на грудях і класти під ялинку? Ми знайшли змістовні альтернативи светру з оленями – світшот «Не взрослей, это ловушка», світшот з космічним єнотом, провокативний світшот, світшот першовідкривача та навіть лонгслів буддиста. Хочеш собі такий? Дочитай до кінця та візьми участь у розіграші!


СВЕГШОТИ
1

http://m-j.kiev.ua/swg

2

http://m-j.kiev.ua/swg

3

http://m-j.kiev.ua/swg

#НАСТИЛЕ – так одним хештегом характеризує себе зухвалий і провокативний бренд СВЕГШОТИ, відомий у літній сезон як МАЙКАДЖЕКСОН. Рвані лінії, брутальні шви, табу на жорсткі тканини і внутрішні етикетки, довготривала еко-тканина, що не скачується, а ще можливість створити авторський принт – незважаючи на політ та кут твоєї фантазії. Неймовірно, але факт: усі світшоти відшивають під класичну музику (і біти Дорна – по п’ятницях). «Не надо стесняться» як би натякає свегшот! Тепер на твоїх грудях завжди буде месседж в лоб: «Прячь улики», «Устала», «Не взрослей, это ловушка» або «Перестаньте за мной ходить» (вид ззаду). Наважуйся!


Тобі сюди: Ціна:


http://m-j.kiev.ua/swg 1699 грн

СOOM
1

http://coomstore.com

2

http://coomstore.com

3

http://coomstore.com

Для тих, хто хоче почати життя з чистого аркуша (або пробіжки з понеділка), але ніяк не наважується. Прості, лаконічні, бланкові лонгсліви – тобто полегшений варіант світшоту – для людей, які настільки запальні, що «горять» навіть взимку. Нічого зайвого – тільки ти та приємний дотик бавовни. Відсутність віжуалів, дизайнів та написів компенсується варіацією на тему фасонів і моделей. Чисто чорний або чисто білий, оверсайз або приталений, мінімалізм або простір для нового – усе на твій смак та ризик. Залежить від того, як ти сам до цього ставишся. Нормкор – норм тема! Без зайвих слів.


Тобі сюди: Ціна:


coomstore.com670 грн

NUKRAINE
1

http://www.nukrein.ua

2

http://www.nukrein.ua

3

http://www.nukrein.ua

Класика жанру, сучасний український бренд, але вже з історією. Бренд було засновано ще в 2009 році – так, Nukraine робили українські світшоти ще до того, як це стало мейнстрімом. Як кажуть автори бренду, головною метою колаборції є формування стилю сучасної молодої людини, яка усвідомлює свою українську неповторність та знає свою культуру. Першопрохідцями дизайнів на світшотах став стріт-арт-проект «Interesni Kazki», які у 2009 намалювали першу колекцію. Ідея колекції полягала у тому, щоб зацікавити українську молодь сучасним українським мистецтвом та культурою, показавши, що національні й автентичні мотиви можуть бути так само актуальні, як і сучасна західна культура, якщо вони подаються у незвичному ракурсі.


Тобі сюди: Ціна:


http://www.nukrein.ua799 грн

I AM TOO COOL
1

http://imtoocool.com.ua

2

http://imtoocool.com.ua

3

http://imtoocool.com.ua

Провокативний український бренд, що встав на нелегкий шлях поневолення Всесвіту. Так скромно про себе говорять автори бренду, є причини вірити. По-перше, якість повністю відповідає назві бренду. По-друге, месседжі на світшотах провокують / підстьобують / демотивують з першого слова – так і хочеться піти проти системи. Can’t stop drinking about you, Do epic shit, I speak Fluent Sarcasm та інші фрази, повз яких так просто не пройдеш або не одягнеш без публікації в Інстаграм. Не кожен має почуття гумору та самоіронії, але вчитися ніколи не пізно.


Тобі сюди: Ціна:


http://imtoocool.com.ua800 грн

Freakdays
1

http://freakdays.com.ua

2

http://freakdays.com.ua

3

http://freakdays.com.ua

Молодий бренд Freakdays зі славного українського міста Рівне. Бренд виріс з любові до природи та подорожей. Всі свої невеликі колекції дизайнери створюють самостійно, своїми руками, від початку до кінця, від начерку до останнього стібка. FREAK DAYS бачать гармонію в усьому і прагнуть гармонією ділитись. Навіть у дивні дні, тим паче у дивні та чудернацькі дні. Одяг для фріків. Жартуємо. Одяг для тих, хто поважає простоту, якість та доступність.


Тобі сюди: Ціна:


http://freakdays.com.ua550 грн

Тож, бажаєш звільнитись від оленів та пірнути в новісінький дизайнерський світшот у новорічну ніч? Дозволь BUD стати твоїм Сантою – бери участь у розіграші.