Всесвітньо відомий KING OF BEERS, BUD був вперше представлений Адольфусом Бушем ще у 1876 році. Відтоді
й досі BUD вариться з дотриманням високих стандартів якості, незмінних з плином часу. BUD – це лагер в
американському стилі – середньої щільності, ароматний, з легкою гірчинкою. Зварений з вищого ґатунку
ячмінного солоду та суміші кращих сортів хмелю, BUD називають іконою Американських цінностей.
характеристики
АЛКОГОЛЬ
5%
від об’єму
від об’єму
Калорійність
42ккал
на 100 гр. пива
на 100 гр. пива
Вуглеводи
4.6гр.
на 100 гр. пива
на 100 гр. пива
Секрет безкомпромісної якості
![](/images/about/1.png)
Кращі інгредієнти
Що стосується рецептури, то ми дуже консервативні. Відтоді, як Адольфус Буш почав варити BUD у 1876 році, важливі 7 кроків збереглися такими ж, хоча технології вийшли на новий
рівень. BUD вариться із добірного ячмінного солоду з унікальною технологією вирощування. Спеціально для BUD була розроблена оригінальна рецептура приготування солоду.
![](/images/about/2.png)
Свіжий рис
Ми варимо наш лагер з використанням свіжого рису – подрібненого,
полірованого, добірного і миттєво звареного, щоб надати пиву легкий смак з пікантною гірчинкою. Це
процес недешевий, але результат того вартий.
![](/images/about/3.png)
ДОБІРНИЙ ХМІЛЬ ТА СОЛОД ВИЩОГО ҐАТУНКУ
Чесно зізнатись, ми дуже прискіпливі до виробництва. Пиво BUD в Україні вариться на Харківському заводі. Ми обираємо кращі зразки американських та європейських сортів хмелю, а
добірний солод виготовляємо на вітчизняних солодовнях. Ароматний хміль та ячмінний солод вищого ґатунку створюють неперевершений смак пива BUD.
![](/images/about/4.png)
Унікальні дріжджові культури
Вражаюче, але для виробництва однієї пляшки BUD використовується приблизно 30 мільйонів дріжджових клітин, що є прямими нащадками оригінальної культури, що використовують на заводі
в Сент-Луїсі.
![](/images/about/5.png)
Чиста вода
Незмінно чиста вода є ключем до неодмінно чистого пива BUD. Наша лабораторія
перевіряє якість води на відповідність стандартам. Зразки очищеної води регулярно стікаються з усіх
країн світу в штаб-квартиру в США і ретельно тестуються пивоварами. Нас вважають схибленими на
якості, але ми просто натхненно робимо свою справу.
Тепер ви знаєте все про інгредієнти, але що вам відомо про сам процес ?