Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times квітень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
Минуле століття:
9 ретро-трендів
Що одягнути джентльмену у 2017 році

Ретро ніколи не виходить з моди. Воно повертається знову і знову. В одязі, в аксесуарах, у музиці та навіть у ґаджетах. Які ж вони – модні камбеки з XX століття? Розказуємо і показуємо, щоб на Ретро-Круїзі ти був одягнений з голочки.

Ретро-стиль, як і вінтаж, не має чітких часових рамок. Це може бути ретро 20-х років з естетикою Америки епохи Сухого закону; може бути строкате стиляжне ретро 50-х; чи тедді-бої у сюртуках з подвійним коміром; або хіпі у джинсах-кльош; та навіть чемні преппі у футболках поло. Будь-яке повернення до моди минулого століття – це ретро, починаючи з одягу і закінчуючи предметами побуту та девайсами.

Ми зібрали для тебе маст-хев із 9 речей, які допоможуть відповідати дрес-коду минулого століття та стати своїм у вінтажній тусовці.

Костюм-трійка

Ревучі 20-ті – це свято, яке завжди за поворотом. Відповідно, до нього треба бути готовим. Американці ніби спіймали нову хвилю на радіоприймачі. Зі speakeasy-барів заграв джаз, а з вулиці залунали постріли. У час, коли суперечки вирішувалися кулями, потрібно було виглядати просто, непримітно, без яскравих деталей. Лаконічний костюм-трійка тихого кольору, звужені брюки, біла сорочка, краватка та шляпа трілбі, за якою завжди можна сховатися або кинути попереджуючий погляд спідлоба. На завершення образу – келих BUD Prohibition Brew, смак якого ані на краплину не змінився з тих часів.

Поло

Чемні хлопчики навчаються у Гарвардському університеті, а у перервах між лекціями та бібліотеками грають у гольф і теніс. Футболка поло зі стояче-відкладним коміром та короткою застібкою – улюблений одяг американських студентів 50-60-х років. Стильно, строго і в теніс зручно грати. Брюки пастельних кольорів зі стрілками, а сорочки з емблемами університету чи спортивної команди. Особливу увагу зверни на взуття: це мають бути ідеально чисті та охайні оксфорди, броги чи лофери. Якщо, дивлячись у дзеркало, уявляєш себе з ключкою на полі або з книжками у бібліотеці, то ти повністю витримав преппі-стиль.

Клітинка

Червоний піджак у зелену клітинку – типовий прикид стиляг. Жодних тобі законів моди, тільки єдине правило: усе має бути яскравим. Кольори веселі, життєстверджуючі. Брюки-дудочки, вузькі піджаки, горох, строкаті квіти. Порушивши нудні традиції та зламавши стереотипи, стиляги стали символом свободи. До речі, справжній стиляга ніколи не буде стояти на місці, коли грає рокабіллі – він танцюватиме бугі-вугі. Нестримні веселощі!

Саквояж

Чоловіча сумка потрібна з деяких причин. По-перше, туди можна покласти пиво. По-друге, з саквояжем одразу складається образ солідного хлопця. По-третє, на валізку можна начепити значки, нашивки, марки тих часів та зробити її справжнім камбеком, що примчав до нас у багажнику машини часу.

Метелик

Ретро криється в деталях, це факт. Вінтажна краватка-метелик розставить правильні акценти у твоєму образі. Тут немає жодних обмежень: будь-який фасон, колір та візерунок. Чим оригінальніше – тим краще.

Окуляри

Подивись на світ очима ретро-адептів. Тим більше, у тебе такий багатий вибір окулярів. Авіатори, які фірма Bausch & Lomb під брендом Ray Ban розробила спеціально для американських льотчиків. «Котяче око» з загостреними, можна сказати, піднятими верхніми зовнішніми куточками. До речі, окуляри вигнутої форми Cat Eye дуже любила Мерілін Монро. Оправа в стилі Енні Холп з однойменного оскароносного фільму Вуді Аллена 70-х років чи навіть окуляри Nerd glasses в роговій оправі від самого Вуді Аллена. Обирай, що хочеш!

Вуса

Без них у ретро ну ніяк. Вуса можуть бути найрізноманітнішими. Та ми рекомендуємо форму «хендлбар», що перекладається як велосипедний руль. Такі вуса мають бути густими і довгими із закрученими вгору кінчиками, чого можна досягти, використовуючи віск. Тримай вуса за вітром, коли їхатимеш на байку – для більш вражаючого ефекту.

Фотокамера

Прекрасне поєднання вінтажного дизайну та сучасного наповнення – бездзеркальний фотоапарат, схожий на класичну камеру середини ХХ століття, але всередині у нього знаходиться цифровий сенсор на 16 мегапікселів. Тож фотозвіт з Ретро-Круїзу буде дуже навіть якісним.

Вініл

Взяти у саквояж декілька вінілових платівок тих часів – це чудова ідея. Їх можна і послухати, і пофоткатися у стилі sleeveface – коли обкладинка вінілу замість обличчя. Якщо наразі у твоїй аудиотеці платівок немає, ти точно знайдеш пару-трійку на барахолці – а там, можливо, і ще щось корисне для створення вінтажного луку. Давай!