Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
Вільне місце:
як ергономічно спакувати рюкзак
рецепт фестивального рюкзака, нафаршированого усім необхідним
1

Ти – це те, що ти несеш.

Якщо хочеш вирушити на фестиваль самодостатньою та наповненою особистістю, читай наш рецепт нафаршированого рюкзака.

Тобі знадобиться:

  • Рюкзак
  • Поліетиленовий пакет
  • Компресійні мішки (2 шт)
  • Зіп-локи (для одягу, косметики та аптечки)
  • Верхній клапан

2

Інструкція приготування:

  1. Візьми міцний поліетиленовий пакет та вклади його у рюкзак. Він збереже твої речі від намокання під час злив.
  2. Вниз, ближче до поясного ременя, клади найважче другорядної необхідності. Змінне взуття, змінний одяг – те, що тобі знадобиться не одразу.
  3. Важкі речі слід складати ближче до себе і над більш легкими предметами. Пакуй так, щоб важкі предмети були на рівні плечей – так простіше відцентрувати положення рюкзака на спині.
  4. Найнеобхідніші речі краще розмістити зовні в бокових кишенях, щоб в будь-який момент можна було дістати камеру, банку BUD або легендарного безалкогольного Bud Prohibition Brew, телефон чи дощовик.

2

  1. Спальник та намет склади у компресійні мішки. Але не затягуй повністю лямки на мішках, а то вийде надута куля, що забере дуже багато простору у рюкзаку.
  2. Розфасуй різні речі по різним мішкам: взуття, аптечка, косметика, костюм. Так ти швидко зможеш знайти необхідний атрибут, і не буде бардаку в рюкзаку. Наприклад, для одягу використовуй компресійний мішок, а сам одяг склади у різні зіп-локи – такі, як в аеропортах. Запасний комплект термобілизни в один зіп-лок, парадно-фестивальний наряд – в інший. Зіп-локи хороші тим, що їх можна стиснути разом з речами та зекономити місце.

2

  1. Косметику та аптечку теж краще покласти у різні зіп-локи, а не в косметичку.
  2. У жодному разі не бери шелесткі пакети – вони дратують твоїх попутників вічним шелестінням, особливо зранку.
  3. Нагорі рюкзака є зручна велика кишеня для речей першої необхідності: вітровка, пончо від дощу, окуляри, вологі салфетки. Не ховай речі, які можуть знадобитися протягом дня, глибоко в надра рюкзака.
  4. Ну що, у тебе за спиною надійний, але легковажний друг, готовий пуститися у всі тяжкі. Погнали!