Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
Кемпінгуй,
як Король
Перевір це на Z-Games: лайфхаки фестивального кемпінгу
1

Наметове містечко – це серце будь-якого фестивалю. Якщо ти хочеш відчути фест на повну, перейнятися його атмосферою та суттєво зекономити на проживанні, найкраще оселитися у кемпінгу. Що брати з собою, що не брати та як зробити своє перебування у наметовому містечку максимально комфортним – ділимося лайфхаками у нашому огляді.

2

Намет

Найперше, про що варто подбати, – це твій намет. Він має бути двошаровим, мати проклеєні шви або спеціальну водонепроникну технологію пошиття та водостійкість не менше 3000 мм.

Зазвичай намет складається з вологовідштовхуючого тента та внутрішньої легкої палатки з москітною сіткою та непромокаючим дном. Кілочки, каркасні дуги і мотузочки утримують тканинний будинок при сильному вітрі. Обирай намет з великим тамбуром або навіть двома тамбурами, щоб легко розмістити усі свої речі та, якщо що, не дати їм намокнути під зливою.

Розмір теж має значення. Твій намет має поміститися у рюкзак та залишити місце для інших важливих речей.

2

Спальник

Спальник – це твій останній оплот. Він має берегти твій сон (і без того дуже стрімкий) від перепадів настрою та погоди. При виборі спальника особливу увагу слід приділити температурі комфорту, яка на ньому вказана. Це температура повітря, за якої ти не змерзнеш у спальному мішку.

Взагалі, спальник – річ дуже смарт. У спеку його можна витягнути з намету та ночувати просто неба, а у холод – пірнути у мішок, щільно застібнутися та відчути себе коконом. До речі, плед та подушка теж не будуть зайвими. Краще бери надувну подушку, це більш ергономічно.

2

Проти комах

По-перше, погугли, які комахи водяться у тих краях, куди ти рушаєш. Але знай, куди б ти не приїхав – на Z-games чи в Бум – комарі вже забукали там найкращі місця. Щоб ці створіння не зіпсували твої сутінки та ночі, візьми з собою спеціальні спіральки та засоби типу пост-укус. Для більш прогресивних юзерів вигадали спец гаджет – портативний прилад на батарейках. Працює всю ніч, не пахне і не шумить, але коштує дорожче за спіральки. Але найголовніше – у жодному разі не розстібай антимоскітну сітку, інакше – заснеш не один.

2

Світло

Ясно, що на фестивалі ти будеш світитися зсередини від щастя, але цього світла замало. Варто запастися ліхтариками та світлодіодними аксесуарами. Найзручніший девайс – це налобний ліхтарик. З ним твої руки звільняться для пляшки (або двох) пива BUD. Якщо так сталося, що ти забув взяти з собою освітлення, можна зробити його на місці. Покрий прозорий пластиковий бак світлодіодною фарбою, або прив'яжи ліхтарик до пляшки з водою, або просто постав пляшку на смартфон з увімкненим ліхтариком.

Світлодіодні аксесуари допоможуть тобі бути помітним у натовпі та будуть розпізнавальним знаком для друзів, щоб ви не загубилися.

2

Плащ-дощовик

Незамінна річ на випадок зливи. Рятує і тебе, і речі – тому можеш взяти одразу декілька дощовиків, вони не займуть багато місця у рюкзаку, а під час дощу будуть і тобі, і друзям, як холодний BUD у пустелі.

2

Косметика та душ

Міні-упаковка шампуню, гелю для душу та зубної пасти, а також дорожня зубна щітка. Це й так зрозуміло. Для комфортного прийняття душу не забудь в’єтнамки та рушник із мікрофібри, який зекономить в п’ять разів більше місце у твоєму рюкзаку порівняно зі звичайним рушником.

2

Сумка-бананка

Набедрена сумка просто створена для музичного фестивалю! У неї можна покласти документи, телефон, гроші та речі спонтанної необхідності. А найголовніше – бананка зовсім не заважає тобі денсити та джампити.

2

Беруші

Навряд таке станеться, але якщо тобі набридне гучна музика та емоційні нічні теревені із сусіднього намету – просто встав в вуха беруші, і ти з легкістю поринеш у такий солодкий сон. Щоб вже наступного дня фестивалити щосили!

2

Перейдемо від теорії до практики!

Найближчий фестиваль – це Z-Games на березі Чорного моря, з Грибами та Дорном. Він теж відбудеться за підтримки та з участю BUD – а значить, драйв буде на рівні з Tomorrowland, але зі своєю дуже особливою атмосферою адреналіново-музичного фесту. Приєднуйся до сонячного фестивалю та відточуй навики життя у найшаленішому наметовому містечку країни:

Z-Games’17
21-27 серпня Затока (46.135658 30.528803),
Одеса, Одеська область, Україна.