Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2017
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
МРІЯ
РОЗМІРОМ У ВІКЕНД

У фестивальному випуску рубрики МРІЯ РОЗМІРОМ У ЖИТТЯ ми познайомимо тебе з унікальними людьми, які розділяють філософію BUD. Яскраві персонажі, інтерв’ю з якими ти знайдеш нижче, разом втілювали мрії на омріяному фестивалі Tomorrowland, до якого вони вирушили за підтримки BUD


Зустрічай: Олександр Барабошко, Даша Коломієць, Віталій Юрасов, Женя Гаврилко, Вадим Олійник, Аня Браженко та Burzhuy.

Яке твоє перше враження про Tomorrowland?

Віталій Юрасов:

Скажу чесно: до поїздки на Туморроу все, що я про нього знав, це те, що це найкрутіший і наймасштабніший фестиваль електронної музики на планеті. І, можливо, колись, якщо так зійдуться зірки, я на нього потраплю. І я дуже, дуже радий, що випала така можливість! Tomorrowland здивував рівнем підготовки та організації, увагою до деталей, і звичайно, лайнапом. Цей масштаб, ця неймовірна кількість таких різних і щасливих людей в одному місці!

Даша Коломієць:

Мої очі ще такого не бачили, при тому, що я буваю на фестивалях. Масштаб, організація і шоу просто феєричні!

Аня Браженко:

Це фестиваль, на який кожна людина має потрапити у житті.

Яка сцена вразила тебе найбільше?

Женя Гаврилко:

На фестивалі було 16 (!!!) сцен. Природно, фаворит – це головна сцена: 45 метрів заввишки (це як 13-поверховий будинок). В ній було стільки всього, що фізично око не могло всього охопити – вони навіть примудрилися вбудувати в сцену величезну двоповерхову карусель... КАРУСЕЛЬ! У самій сцені були і ворожки, й акробати, і всілякі будочки, і кабінки як на нічних ярмарках з американських фільмів. І це все упереміш з феєрверками, шоу вогню, вогнепускальними машинками, світловим шоу, конфетті, метафаном, димом, навіть мильними бульбашками, які перетворюються в хмарку диму.

Віталій Юрасов:

Звичайно, це мейн стейдж – головна сцена. Ці нереальні розміри і продуманість. Канатохідці та каруселі, фаєри і діджеї, лазери, конфетті, 100 тонн звуку і світла, тебе просто здуває басом!)

Burzhuy:

Найбільше мені сподобалися сцени BUD Freedom та Core. Перший – тому, що це майже єдиний закритий танцпол, набитий купою обладнання, аж до екранів на стелі. А для друзів BUD була окрема зона – із приємнощами;) А ось Core – танцпол, по суті, посеред лісу – як наслідок, шикарна, неповторна атмосфера.

Найкращий врив був …

Женя Гаврилко:

Найчастіше я насолоджувалася фестивалем в компанії Даші Коломієць і Віталія Юрасова. Я пам'ятаю момент, коли ми знайшли маленьку сцену прямо посеред озера. Навколо, з озера, спалахувало полум'я. Уся сцена на воді була усипана справжньою зеленню, пальмами та живими (!) екзотичними квітами. Танцпол був крихітний. І на ньому від сили 20 осіб. І ідеальна музика. Зі словами, змістом і бітом. Ми танцювали, як востаннє, і всі навколо до нас підходили і казали, що ми класні ахахха))

Вадим Олійник:

... Tiesto. Це було нереально круте світлове шоу, а також всі відомі хіти Tiesto. Ми разом з Дашею Коломієць і Женею Гаврилко відривались, як могли)

Коронна фраза Tomorrowland 2017 – це …

Даша Коломієць:

ВАУ!!! (вимовляється з випуклими очима)

Віталій Юрасов:

... «побігли швидше, ми знову все пропустимо!»)

Burzhuy:

Дощ відриву не завада.

Аня Браженко:

Пива мені)))))

Земля майбутнього – це територія …

Burzhuy:

… без кордонів і заборон.

Вадим Олійник:

... де люди будуть відкривати у собі нові грані, дарувати один одному любов і веселощі.

Аня Браженко:

…переповнена ейфорією та позитивними емоціями.

Що, на твій погляд, поєднує BUD та Tomorrowland?

Burzhuy:

Дух свободи, дух життя тут і зараз :)

Вадим Олійник:

Це настрій. Настрій свята, настрій музики, світла, добра і любові.

Аня Браженко:

Свобода, не уявляю цей фестиваль без пива, а тепер мого улюбленого – BUD.

Женя Гаврилко:

Це відчуття свободи. Свободи, повної своїх власних рішень щодо того, на основі яких принципів жити і чим займатися. Це дух пригод і відкритість до них!

Розкажи, як тобі жилось у Brew District?

Олександр Барабошко:

Brew District – це окрема зона на фестивалі, де в нас була можливість проживати завдяки BUD. Вхід туди обмежений, шикарні «будиночки», постійно охолоджені напої і пиво в необмеженій кількості. Іноді здавалось, що там ще краще, ніж на самому фестивалі. Чудова компанія цьому сприяла.

Віталій Юрасов:

Brew District дуже здивував, з перших секунд, з того моменту, як «дворецький» зустрічає тебе біля входу. Чесно скажу, коли ти читаєш «наметове містечко», ти уявляєш собі аж ніяк не повноцінний готель з рестораном, SPA, басейном, барбершопом, обслуговуванням 24/7 і якоюсь нереальною увагою до всіх деталей. Було приголомшливо!

Даша Коломієць:

Я почувала себе героїнею діснеївського мультику. Кожного ранку я не вірила своїм очам, адже це наметове містечко в якому є все. Готова провести там весь наступний рік))

Женя Гаврилко:

Ми потрапили в інший світ! Це абсолютно новий досвід і він був незабутнім. Ми ночували в глемпінгу (це як наметове містечко, але зовсім іншого класу). Чесно кажучи, в ньому було так круто, що не хотілося навіть виходити! У нас були ідеальні намети – будиночки. У дитинстві я б померла від радості, якби мені пощастило в такому жити. У нас був власний вічно гарячий басейн, безлімітний доступ до напоїв і салон краси прямо на території Brew District – укладки, шалений фестивальний мейк, стрижки і навіть масаж. Там хотілося залишитися жити.

Яке твоє найбільше відкриття на фестивалі?

Burzhuy:

Піддивився софт, яким синхронізують свої виступи DJ-ї із світловиками та віджеями. І, якщо брати лайнапну частину, дуже здивував KSHMR – це чудово.

Вадим Олійник:

Я побачив єдність людей з різних країн, різних релігій, ментальності. Вони були дружніми, слухали музику, пили пиво і танцювали.

Аня Браженко:

Організація – це неможливо! Продумано все до дрібниць, від автоматичного повернення грошей з браслетів до контролю рівня звуку в жилих районах.

Яке знайомство стало для тебе особливим?

Віталій Юрасов:

BUD зібрали круту команду інфлюенсерів з України. Завдяки цьому ми не просто круто відпочили на фесті, але ще й нереально надихнулися один одним у Brew District: обмін досвідом та ідеями, плани на майбутнє. Хочеться сказати спасибі всім і кожному! Особисто я повернувся до Києва заряджений та готовий гори зрушити.

Женя Гаврилко:

Завдяки Даші Коломієць, ми листувалися в директ з самим Крейгом Девідом. Егегей!

Вадим Олійник:

Я познайомився з чудовими людьми: Женею Гаврилко, блогером Сашею Барабошко, фотографом Віталієм Юрасовим. Це мегапозитивні люди та професіонали своєї справи.

Яким ти бачиш майбутнє українських фестивалів?

Burzhuy:

Взагалі, у свій час Казантип був нашим унікальним фестивалем, на який приїжджали тисячі туристів з усього світу. І це чудово, туризм – це прекрасно для держави. Фестивалі електронної музики в Україні зараз на новому витку розвитку – і зараз це не масова історія, це рідкісні події, але часто якісно влучні. Вірю, що інтерес до таких масових подій заходів повернеться з подвійною силою.

Олександр Барабошко:

Українські фестивалі прогресують з кожним роком, особливо це помітно на Atlas Weekend, який Bud підтримував в цьому році. Також Bud підтримує і фестиваль електронної музики, який організовує наша команда – Radioday. Я на Tomorrowland цього річ був вдруге, і, якщо в минулому році мені здавалося, що повторити цю подію в організаційному плані нереально, то зараз я бачу, що у нас команди організаторів теж прогресують. Єдине, що відрізняється, це купівельна можливість відвідувачів, але і цей фактор впевнений покращиться. Чекаємо на такі масштаби й у нас).

Даша Коломієць:

Побачимось на Tomorrowland в Україні?) Я тільки за)