Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times жовтень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
BUD & BURGERS DAYS 1-2 ЖОВТНЯ: ЯК ЦЕ БУЛО

В уїк-енд на перший план виходять три очевидні питання: де поїсти, що попити та як розважитись. Вирішуючи ці три задачі одночасно, фестиваль фудтраків ULICHNAYA EDA швидко став точкою перетину всіх маршрутів вихідного дня. Хочеш розважитись та познайомитись з трендовим фастфудом народів світу? Велкам на фестиваль вуличної їжі. Тож символ американського лайфстайлу BUD просто зобов'язаний був підтримати репутацію легенди на фронті їжі та розваг.


І він не підкачав! Дні BUD & Burgers Days у рамках фестивалю ULICHNAYA EDA — це безпрограшна комбінація двох на 100% американських смаків у інтерактивному форматі. Такий собі гастротейнмент. По гарячих слідах (та жирних знімках) The Great Times розслідує, що видатного трапилось на фесті.

h
Де поїсти б
1

На BUD & Burgers Days підтягнулись фуді зі всієї столиці, щоб, стоячи або сидячи за довжелезними столами, поласувати з лотків та фургончиків нетривіальним фастфудом. І перш за все — бургерами. Чорні-зелені-рожеві бургери, бургер з фалафелем, бургер з кальмарами та рапанами, рамен-бургер… Поруч і класика американської вуличної їжі: лукові кільця, картопля фрі, лимонади, морозиво. Понад 20 ресторанів на колесах, більша частина з яких розчохляють свої грилі лише кілька днів на місяць, та всі найвідоміші бургерні країни взяли участь у нинішньому фестивалі. А гості фестивалю знову переконались, що ніщо так не прикрашає бокал кращого на світі американського лагера, ніж безсоромно товстий, соковитий та солодко-пікантний бургер — і навпаки.

Що попити
2

Другим важливим інгредієнтом ультимативного свята було, звісно, пиво BUD. Свіжесеньке, прохолодне, розлите з BUD-барів. Кращий у світі американський лагер злив воєдино не лише стріт-фуд з протилежних кутків планети, але й серця гостів фестивалю — атмосфера на арт-платформі панувала, як на хоум-паті розміру XXL. Шанувальники BUD також отримали стильні подарунки від спокусливих BUD Girls. Так, ми теж вважаємо, що прихильність має бути взаємною.

Як розважитись
3

Що ще відбувалось під прапорцями BUD & Burgers Days? Чір-лідинг програма з супергероями американської культури. Конкурси, серед яких, наприклад, змагання на швидкісне поїдання бургерів. Мастер класи з приготування ідеального м’яса для бургера, розіграш сертифікатів на бургери та інших крутих штук.


Тож схоже, на сьогодні тема BUD та бургерів розкрита. Який наступний подвиг BUD? Дізнайся з одинадцятого дайджеста. Або ще краще: підпишись на нашу сторінку Facebook та дізнавайся про всі новини першим!