Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times листопад 2016

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×

Виграй це негайно: квитки до Stereo Plaza<br>

Знаєш, чим багатий листопад? Холодами – неправильна відповідь. Правильна – теплими атмосферними концертами у StereoPlaza. А BUD має для тебе два квитки на один із них. Який саме, вирішувати тобі

ОБРАТИ КОНЦЕРТ

Забіги для тих, хто не любить бігати

Тренд марафонів та напівмарафонів наздоганяє навіть тих, хто бігати не любить. Спеціально для людей, які прагнуть рухатися в ногу з часом, але не заганятися, ми склали рейтинг незвичайних українських марафонів.

ПРОБІГТИСЯ

Хоум паті: 5 страв із пивом до пива

Чим вразити друзів, які вже бачили все?! Влаштуйте їм пивну паті, де BUD буде не лише головним дрінком, а й коронним інгредієнтом у меню. Ми ділимося рецептами снеків та основних страв, які приготовані на пиві, для пива і під пиво.

СМАКУВАТИ

Яскраві відтінки проти сірих буднів

Якщо ти давно хотів щось змінити, але чекав на особливий знак долі – так ось він, вперед! Нестандартний колір волосся, стильний андеркат, борода з радіоактивним відтінком, брови електричного кольору чи піксельне фарбування? Головне – щоб не все й одразу!

ЗАЦІНИТИ

Подивіться праворуч: незнайомі екскурсії по знайомому Києву

Пропонуємо тепло одягнутися та вирушити на екскурсію Києвом, щоб побачити зворотний бік столиці. Що ховається за урочистими фасадами та як потрапити на прийом у фамільний маєток.

ПРОГУЛЯТИСЯ